WYSTAWA w CLOPPENBURG 3/4.03.2007r

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2007 15:16 WYSTAWA w CLOPPENBURG 3/4.03.2007r

W tym samym czasie co Opole była Wystawa 1.DEKZV e.V.w Cloppenburgu
w której uczestniczyliśmy jako jedyni Polacy :wink:
podaję link z Persji,gdzie umieścilismy fotorelację z Wystawy,którą zatytułowaliśmy przekornie "HOLENDERSKA WYSTAWA W NIEMIECKIM CLOPPENBURG" :-) :

nie ma linku :-( zabrałam,bo co "sympatyczniejsze" wypowiedzi perso-hodowców sa jakieś takie.....:-)
Wystawa była nieduża -225 kotów: I kat.39 kotków,II kat.101 kotków, III kat.70 kotków ,IV kat.14 kotków i jeden Weteran Kat.III -Ben n24 (ur.04.02.1999r).
Pięciu sędziów -pan Rossi (B),pani Bydliński (GB).pani Kriz (A),pan Selassa (NL) i pani Kuipers-Kossen (NL).Dwóch uczniów sędziowskich -jeden kat.I ,drugi kat.II.
Wystawców z Niemiec -103
Wystawców z Holandii -91
Wystawców z Danii -20
Wystawców z Polski -2 (ja i mój mąż) :-)
Było miło,wesoło.Stoisk handlowych niewiele,zwiedzających niewielu.Dla zwycięskich kotów - puchary i rozety :-) Wszystkie koty przepiękne :-) Dyplomy wydawano w trakcie BIS-u. W niedziele wystawa zakończyła się o godz.17 !!!! co dawało szansę wcześniejszego wyjazdu-przyjezdnym wystawcom :-) A podróż powrotna do domu bajka !!! autostrady do samej granicy :-))
Samo miasteczko Cloppenburg przepiękne .
Obrazek
Miejsce wystawy :Obrazek
Sala wystawowa:Obrazek
Nasza klateczka:Obrazek
Nasze koty w ocenie:Obrazek
Bolero - -został Championem :-) i zaczął IC Nom do Bis :-)
Barellka zakończyła IC :-) Obrazek

nie umiem zmniejszać zdjęć (są przekowpiowane z Persji) i nie umiem wstawiac samych linków :-( :oops:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23