Shan pisze:Oberhexe pisze:Womack, skoro masz pewne informacje, że wystawa się nie odbędzie - napisz to wprost. Jesli nie - nie pisz w ogóle.
Masz pewne informacje, że PFA działa nie tak, jak trzeba, na szkodę hodowców - zgłoś je do komisji dyscyplinarnej FPL. Możesz chociażby na mojego maila, przekażę je innym członkom komisji.
Ale po co takie podchody?
Juz zglosil i do komisji i do innych organów... i coś nie poskutkowalo.
Widac taki jego los... musi robic zadymy

Bez niego byloby nudno
Niestety i tym razem tez mu nie wyjdzie spisek.

Oj womack,womack musisz sie pospieszyc bo apelacja Ci się kończy

Widzę
Shan, że Ci spędzam sen z oczu. Rodzinny duet przysłowiowych nożyc odezwał się z wielką siłą.
Piszesz, że nic nie skutkuje? Jak zwykle mijasz się z prawdą. Wasz prezes 20.01. (chociaż bardzo kurczowo trzyma się stony internetowej) już opuścił szeregi słynnego PFA wraz z aktem oskarżania o fałszerstwo. To jednak nie załatwia sprawy. Wasze PFA jest nielegalnie działającym stowarzyszeniem. W momencie gdy okazało się, że podpis na karcie wzorów mojej żony jest sfałszowany PFA nie posiada 15 wymaganych osób do funkcjonowania. Ale to tylko jeden powód do prowadzenia dochodzenia prokuratorskiego które po moim wczorajszym ponagleniu pójdzie szybciej (proponuje zapoznać się z prawem o Stowarzyszeniach i poczytać jakie prokuratura ma uprawnienia). Na razie dla tzw. dobra śledztwa nic więcej się nie dowiecie.
Nie wydaje mi się
Basiu_D abym cokolwiek ,,obsmarował". Napisałem tylko o powściągliwości, a bum zrobiły główne postacie w tworze zwanym PFA.
Frustrację
siniaka bardzo dobrze rozumiem. Jak już PFA zniknie z mapy stowarzyszeń to gdzie będzie umieszczał swoich szpiegów i sługusów. Może już być ciężko zrobić taki UNOWIECKA SHOW, a może ma marzec szykowane były następne atrakcje? W niedawnej rozmowie telefonicznej sam pan BYŁY prezes przyznał się do bespośrednich kontaktów z człowiekiem który zniszczył ponad 20 letnią pracę SHKRP.
Zostawiam to bez komentarza.
Troszkę się Snow White zagolopowałaś. Pościk druknięty. Co do posta pań z hodowli alamoana to wyjaśniam, że ich kocur Newton bi Catori OSH d 24) nie został usunięty z wystawy tylko zmieniono mu klasę wystawową z 7 na 15 poniważ z premedytacją powielano mu tytuły CACIB w jednym kraju i mój kocur nie ma z tym nic wspólnego tylko przepisy FIFe. Już drugiego dnia na grudniowej wystawie PFA nie miał prawa brać udziału w konkurencji. Mało tego Pani Kilczewska wypaczyła wyniki wystawowe gdyż ten kot miał BOS.
Znowu będę uchodził za intryganta ale czy to nie dziwne, ża hodowla Alamoana *PL zarejestrowana jest w PFA?
Tylko się Pani (Pani Kilczewska) zbłażniła!
Tak jak wspomniałem na początku więcej pisać w tym temacie nie będę.
O wynikach i postępach dochodzenia, jeśli to nie będzie kolidowało z dyrektywami prokuratury, mogę porozmawiać na PW.