Wystawa w Warszawie w kwietniu

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pt lut 16, 2007 10:32

Ten człowiek jest zdolny do wszystkiego. Podłożem jego zachowania są najprymitywniejsze z możliwych powody - po prostu zawiść i zazdrość. Wyznaje zasadę: im komuś jest gorzej tym jemu lepiej.
Na ostatniej wystawie w Warszawie tak bardzo obawiał się że mój kot wygra z jego kotem że postarał się żeby wycofano konkurenta z oceny... Donosiciel, zazdrośnik, zawistnik, kłamca to najdelikatniejsza charakterystyka Womacka.
Pamiętaj Womack - zło powraca jak bumerang.

Snow White

Od: Pon sie 14, 2006 12:19

Post » Pt lut 16, 2007 13:05

Shan pisze:
Oberhexe pisze:Womack, skoro masz pewne informacje, że wystawa się nie odbędzie - napisz to wprost. Jesli nie - nie pisz w ogóle.
Masz pewne informacje, że PFA działa nie tak, jak trzeba, na szkodę hodowców - zgłoś je do komisji dyscyplinarnej FPL. Możesz chociażby na mojego maila, przekażę je innym członkom komisji.
Ale po co takie podchody?

Juz zglosil i do komisji i do innych organów... i coś nie poskutkowalo.
Widac taki jego los... musi robic zadymy :D Bez niego byloby nudno :wink:
Niestety i tym razem tez mu nie wyjdzie spisek. :cry:
Oj womack,womack musisz sie pospieszyc bo apelacja Ci się kończy :twisted:

Widzę Shan, że Ci spędzam sen z oczu. Rodzinny duet przysłowiowych nożyc odezwał się z wielką siłą.
Piszesz, że nic nie skutkuje? Jak zwykle mijasz się z prawdą. Wasz prezes 20.01. (chociaż bardzo kurczowo trzyma się stony internetowej) już opuścił szeregi słynnego PFA wraz z aktem oskarżania o fałszerstwo. To jednak nie załatwia sprawy. Wasze PFA jest nielegalnie działającym stowarzyszeniem. W momencie gdy okazało się, że podpis na karcie wzorów mojej żony jest sfałszowany PFA nie posiada 15 wymaganych osób do funkcjonowania. Ale to tylko jeden powód do prowadzenia dochodzenia prokuratorskiego które po moim wczorajszym ponagleniu pójdzie szybciej (proponuje zapoznać się z prawem o Stowarzyszeniach i poczytać jakie prokuratura ma uprawnienia). Na razie dla tzw. dobra śledztwa nic więcej się nie dowiecie.
Nie wydaje mi się Basiu_D abym cokolwiek ,,obsmarował". Napisałem tylko o powściągliwości, a bum zrobiły główne postacie w tworze zwanym PFA.

Frustrację siniaka bardzo dobrze rozumiem. Jak już PFA zniknie z mapy stowarzyszeń to gdzie będzie umieszczał swoich szpiegów i sługusów. Może już być ciężko zrobić taki UNOWIECKA SHOW, a może ma marzec szykowane były następne atrakcje? W niedawnej rozmowie telefonicznej sam pan BYŁY prezes przyznał się do bespośrednich kontaktów z człowiekiem który zniszczył ponad 20 letnią pracę SHKRP.
Zostawiam to bez komentarza.

Troszkę się Snow White zagolopowałaś. Pościk druknięty. Co do posta pań z hodowli alamoana to wyjaśniam, że ich kocur Newton bi Catori OSH d 24) nie został usunięty z wystawy tylko zmieniono mu klasę wystawową z 7 na 15 poniważ z premedytacją powielano mu tytuły CACIB w jednym kraju i mój kocur nie ma z tym nic wspólnego tylko przepisy FIFe. Już drugiego dnia na grudniowej wystawie PFA nie miał prawa brać udziału w konkurencji. Mało tego Pani Kilczewska wypaczyła wyniki wystawowe gdyż ten kot miał BOS.
Znowu będę uchodził za intryganta ale czy to nie dziwne, ża hodowla Alamoana *PL zarejestrowana jest w PFA?
Tylko się Pani (Pani Kilczewska) zbłażniła!

Tak jak wspomniałem na początku więcej pisać w tym temacie nie będę.
O wynikach i postępach dochodzenia, jeśli to nie będzie kolidowało z dyrektywami prokuratury, mogę porozmawiać na PW.

womack (made in holland)

Od: Pt wrz 15, 2006 18:54

Post » Pt lut 16, 2007 13:15

W dniu dzisiejszym PFA skierowało przeciwko Woomack'owi pozew do sądu. To chyba najbardziej cywilizowana forma załatwienia sprawy ciągłego oczerniania PFA przez tegoż właśnie użytkownika forum.

PFA

Od: Pon lut 12, 2007 13:58

Post » Pt lut 16, 2007 15:56

Cóż... niech moją odpowiedzią na desperackie i prymitywne kłamstwa womaka z ostatniego postu bedzie pewien bardzo wymowny cytat:

"Niech ekscelencja pozwoli, że zejdziemy z drogi - tak do gówna powiedziały nogi"

Amen.

Snow White

Post » Pt lut 16, 2007 22:39

:smiech3: :smiech3: :smiech3:

Shan

Od: Pon lut 21, 2005 21:51

Post » Sob lut 17, 2007 0:59

Snow White pisze:Cóż... niech moją odpowiedzią na desperackie i prymitywne kłamstwa womaka z ostatniego postu bedzie pewien bardzo wymowny cytat:

"Niech ekscelencja pozwoli, że zejdziemy z drogi - tak do gówna powiedziały nogi"

Amen.

Newton Bi Catori J.W. (OSH d 24) (PL) FPL LO 6610 wł. Marta Kilczewska.
wyniki wystwowe:

Poznań 25.11.06r. CAC.
Poznań 26.11.06r. CAC.
Nr. katalogowy 399

Wrocław 02.12.06r. CAC.
Wrocław 03.12.06r. CACIB.
Nr. katalogowy 275

Warszawa 10.12.06r. CACIB.
Warszawa 11.12.06r. CACIB, BOS.-trzeci tytuł w tym samy kraju.

Warszawa 10 i 11.02.07r.- zgłoszony do oceny w klasie wystawowej 7 (CACIB).
Przepisany do klasy 15 przez organizatora ze względu na łamanie regulaminu wystawowego FIFe.
Nr. katalogowy 373

Jednak księżniczka raczyła sobie nie poradzić z ominięciem kupy. :birthday:

womack (made in holland)

Od: Pt wrz 15, 2006 18:54

Post » Sob lut 17, 2007 1:25

Widzę że ty lepiej znasz wyniki mojego kota niż ja sama:) Coś ci powiem, ja się nie wypieram że złamałam przepisy ale zrobiłam to NIEŚWIADOMIE. A ciebie krew zalewa bo mój kot wygrywa z twoim i tylko szukałeś pretekstu żeby go wyeliminować i nie udawaj takiego wielkiego strażnika przepisów Fife bo kierowałeś się po prostu tchórzostwem składając donos. Który normalny hodowca by się zachował w ten sposób? Tylko taki desperat jak ty...

Snow White

Post » Sob lut 17, 2007 2:02

Zdaje się że trud który sobie zadałeś przygotowując dowody mojego "przestępstwa" poszedł na marne bo twój kocurek i tak nie wygrał. Musisz coś nowego wymyśleć żeby pozbyć się wszystkich konkurentów, oj ciężko będzie ale jestem pewna że masz jeszcze ogromny potencjał rozpaczliwych, perfidnych i podłych pomysłów rodem zza więziennych krat.

Snow White

Post » Sob lut 17, 2007 9:47

womack (made in holland) pisze: kocur Newton bi Catori OSH d 24) nie został usunięty z wystawy tylko zmieniono mu klasę wystawową z 7 na 15 poniważ z premedytacją powielano mu tytuły CACIB w jednym kraju

Nie rozumiem. To przecież tak jakby odsunąć Otylkę od startu, bo zabiera innym medale.

Chyba nie ma obowiązku robienia tytułów i jeśli hodowca chce się tylko pochwalić kotem a nie interesuje go zdobywanie tytułów, to dlaczego nie może tego zrobić?????????

dorregaray

Od: Nie sty 01, 2006 18:50

Post » Sob lut 17, 2007 10:55

Ja też tak myślałam ale po powrocie do domu sprawdziłam w regulaminie i rzeczywiście.

Snow White

Post » Sob lut 17, 2007 11:41

dorregaray pisze:
womack (made in holland) pisze: kocur Newton bi Catori OSH d 24) nie został usunięty z wystawy tylko zmieniono mu klasę wystawową z 7 na 15 poniważ z premedytacją powielano mu tytuły CACIB w jednym kraju

Nie rozumiem. To przecież tak jakby odsunąć Otylkę od startu, bo zabiera innym medale.

Chyba nie ma obowiązku robienia tytułów i jeśli hodowca chce się tylko pochwalić kotem a nie interesuje go zdobywanie tytułów, to dlaczego nie może tego zrobić?????????

Mylisz się, jest obowiązek przeniesienia kota do innej klasy po skończeniu tytułu, jak również regulamin wystawowy jasno mówi, że po zdobyciu okreslonej liczby certyfikatów na tytuł w jednym kraju kot musi być wystawiony w innym kraju.

Co nie zmienia faktu, ze ta cała rozmowa jest na żenującym poziomie.
Czytając takie wypowiedzi nie tylko sie nie dziwię opiniom krążącym o "światku hodowców", ale sama odczuwam chęć, by odsunąć się jak najdalej.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

[poprzednia]