Rude cudo ma przesłodką minkę

Prawie jak moja Aria, która sobie poszła do takich fajnych malarzy...

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
dominik pisze:Nie balijczyk, nie syjam, ani nie jawajczyk - dachowiec najzwyklejszy. Mieszka u mnie od dziś tymczasowo, mruczy za trzy koty, jak go przyniesiono bał się każdego ruchu, ale mruczał, wykorzystuje każdą sekundę żeby się otrzeć o kogoś i ciągle mruczy.
Thien pisze:Tak, tak ten lilaczek to Orient długowłosy Earl grey, zwany prawie ruskiem :) Jak był maluteńki to się można było trochę dać nabrać że to rusek :P
Thien pisze:Rude cudo ma przesłodką minkę :)
Prawie jak moja Aria, która sobie poszła do takich fajnych malarzy...
Pleiades pisze:Wow, ale cudo :1luvu:
Pleiades pisze:Dominik, robisz niesamowite zdjęcia :) Super wyszedł ten rudzielec :)
Pleiades pisze:Pomiziaj go ode mnie :) Aaa, a jak reaguje na niego Twoja Kicia ?
Pleiades pisze:Dominik, Ty się zlituj ! Powiedz, jak robisz takie przepiękne zdjęcia ??
Jaki masz aparat ?
Pleiades pisze: No i skąd bierzesz te tła ?
Pleiades pisze: Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z kocią fotografią, ostatnio nawet parę portretów moim kotom porobiłam, ale nic tak doskonałego jak te Twoje fotki. Po prostu są urzekająco piękne !!
Zdradź, proszę, swoje sekrety....
vivien pisze:Oba kociaki prześliczne 8) Cieszę się, że rudy znalazł dom (nie korciło Cię żeby zostawić w domu taką kocia piękność ?).
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 2 gości