[Wystawa] Poznań 25 i 26 listopada 2006 - Nowy album str.7

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro gru 06, 2006 19:07

danunka pisze:Obejrzałam dwieście trzydzieści osiem zdjęć :!: :!:
i ani jednego kota kategorii I ??????? :(
jakby ich nie było na poznańskiej Wystawie :roll:

Tutaj jest kilka ;)

http://www.dcclub.pl/Galerie/Poznan

Figuletta

Od: Nie maja 29, 2005 11:34

Post » Śro gru 06, 2006 19:38

No i na szczeście tu: http://nfo.pl/wystawy/foto/67/ na dole sa same pierwszaki :)

MartaD

Od: Wto gru 14, 2004 14:29

Post » Czw gru 07, 2006 8:31

Zwróć uwagę, że na każdej wystawie jest parę osób, które fotografują i każda z nich skupia się bardziej na danej grupie. Dopiero jak całość wyląduje w sieci to tworzy to ładną całość.
A to jeszcze nie koniec zdjęć.
C.D.N

:D :D :D
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Śro gru 13, 2006 11:09

Obiecane fotki z niedzieli (196 sztuk) milego oglądania.

http://wojtekn.fotosik.pl/albumy/98185.html

:D :D :D
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Śro gru 13, 2006 15:49

No to teraz duzo zdjec kotow z kategorii I - co prawda nie z Poznania, ale chyba bedzie milo poogladac. 8) Zrobilismy je bedac pod wrazeniem PERsow i EXOtykow podczas wystawy, na ktorej bylismy z naszymi ABYśkami w ubiegly weekend.

Oto link do galerii:
http://www.dcclub.pl/Galerie/PER_i_EXO/

Figuletta

Post » Śro gru 13, 2006 17:09

Figuletta pisze:

No to teraz duzo zdjec kotow z kategorii I - co prawda nie z Poznania, ale chyba bedzie milo poogladac. 8) Zrobilismy je bedac pod wrazeniem PERsow i EXOtykow podczas wystawy, na ktorej bylismy z naszymi ABYśkami w ubiegly weekend.

Oto link do galerii:
http://www.dcclub.pl/Galerie/PER_i_EXO/

:D :D Dzięki Wam bardzo dobrzy ludzie :king: :king:
Cudne koty,cudne suszary i cudne kocie domki (zamiast klatek )
Gdzie byliscie na tej wystawie ?? sposób oceniania kotów podobny jak w Maastricht - koteczki w klatkach ,steward podaje kotka sedziemu a sedzia na stojaco przy wysokim stole opisuje i głosno opowiada widzom "gapowiczom" - świetne rozwiazanie :wink:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro gru 13, 2006 17:51

danunka pisze: :D :D Dzięki Wam bardzo dobrzy ludzie :king: :king:
Cudne koty,cudne suszary i cudne kocie domki (zamiast klatek )
Gdzie byliscie na tej wystawie ?? sposób oceniania kotów podobny jak w Maastricht - koteczki w klatkach ,steward podaje kotka sedziemu a sedzia na stojaco przy wysokim stole opisuje i głosno opowiada widzom "gapowiczom" - świetne rozwiazanie :wink:

To wystawa w Avignon. Akurat tam liczebnie dominowaly PERsy i EXOtyki, ktorych bylo w sumie 210 8O na ogolna liczbe kotow 299. Dla ciekawostki np MCO bylo 6 kotow, NFO 2, RUS 2, SIB 4, BRI 1 :P ABY bylo 17. Wsrod krotkowlosych kotow wlasnie ABY bylo najwięcej. Inna rzeczywistosc 8) Nie jestesmy milosnikami kotow z I kategorii, ale naprawde mozna bylo sie nimi zachwycic. Nie wiemy czy na naszych zdjeciach to widac - nam trudno to ocenic, bo znamy sie tylko na ABY :oops:

Figuletta

Post » Śro gru 13, 2006 19:58

Figuletta:
byliśmy z Tżtem zachwyceni Waszymi kotami :) ledwo co mamy nasze 2 ruski w tym jednego cpc, a na wystawie Tż patrzył na mnie diabelskim wzrokiem i się pytał "to co parę miesięcy chlebek ze smalcem i bierzemy trzeciego co? :twisted: " hehe...cudo cudo cudo.

Aśka

Od: Nie sty 22, 2006 17:43

Post » Śro gru 13, 2006 21:46

Aśka pisze:Figuletta:
byliśmy z Tżtem zachwyceni Waszymi kotami :) (...) hehe...cudo cudo cudo.

WOW! Dziekujemy! :-) A rozmawialismy ze sobą? :roll:

Figuletta

Post » Śro gru 13, 2006 21:57

Figuletta pisze:
To wystawa w Avignon. Akurat tam liczebnie dominowaly PERsy i EXOtyki, ktorych bylo w sumie 210 8O na ogolna liczbe kotow 299. Dla ciekawostki np MCO bylo 6 kotow, NFO 2, RUS 2, SIB 4, BRI 1 :P ABY bylo 17. Wsrod krotkowlosych kotow wlasnie ABY bylo najwięcej. Inna rzeczywistosc 8) Nie jestesmy milosnikami kotow z I kategorii, ale naprawde mozna bylo sie nimi zachwycic. Nie wiemy czy na naszych zdjeciach to widac - nam trudno to ocenic, bo znamy sie tylko na ABY :oops:

:lol: :lol: Mam nadzieję ,że pozwolicie przenieść kawałek tego topiku na Planete Persję :wink:
Właściwie juz to zrobiłam ,a niech persiarze popatrzą a co :-) Tomek masz katalog? jakiej "narodowości są persiki ??

danunka

Post » Śro gru 13, 2006 22:04

Figuletta:
Oj nie nieśmiało przyglądaliśmy się kotkom i mieliśmy problemy z dostaniem się bliżej, co przechodziliśmy to zwarta grupka ludzi zachwyconych futerkami :)hihi

Aśka

Od: Nie sty 22, 2006 17:43

Post » Śro gru 13, 2006 22:16

[quote="danunka :lol: :lol: Mam nadzieję ,że pozwolicie przenieść kawałek tego topiku na Planete Persję :wink:
Właściwie juz to zrobiłam ,a niech persiarze popatrzą a co :-) Tomek masz katalog? jakiej "narodowości są persiki ??[/quote]

Link do galerii mozesz sobie wstawiac gdzie tylko chcesz :-)
Narodowosc wystawcow byla bardzo rozna - mam katalog ale nie ma w nim informacji o narodowosci. Czy bedziesz w Warszawie? Mozemy wziac katalog ze soba i sobie poogladasz :-) Tych kotow bylo tak duzo, ze te na zdjeciach to tylko skromna ich czesc, niestety nie potrafimy powiedziec, jak nazywaja sie koty ze zdjec. Robilismy fotki tylko w porywie zachwytu nad tymi pieknymi kotami. Wystawcy byli z calej Europy duzo Francuzow, Niemcow, Holendrow, Belgow, Szwajcarow, Wlochow itd...

Figuletta

Post » Śro gru 13, 2006 23:08

:D tak tez myslałam,:-) a katalog chetnie poczytam :lol:

danunka

[poprzednia]