Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
O-l-g-a pisze:Moze ja tez siebie powiele i zupelnie "anonimowo" jako "obserwator" bede dyskutowac i oczywiscie bede siebie popierac
Enya pisze:O-l-g-a pisze:Moze ja tez siebie powiele i zupelnie "anonimowo" jako "obserwator" bede dyskutowac i oczywiscie bede siebie popierac
A gdybyśmy wszyscy wpadli na tak " genialny pomysł" to biedny moderator nie oderwałby się od komputera.
Czy można gdzieś te uchwały przeczytać?lrafal pisze:FPL wydalo juz uchwale, ktora reguluje przeznaczenie klas 15,16,17, ale obowiazywac bedzie od pazdziernika.
O-l-g-a pisze:Enya pisze:O-l-g-a pisze:Moze ja tez siebie powiele i zupelnie "anonimowo" jako "obserwator" bede dyskutowac i oczywiscie bede siebie popierac
A gdybyśmy wszyscy wpadli na tak " genialny pomysł" to biedny moderator nie oderwałby się od komputera.
ale ile racji bysmy mieli![]()
co byt to adwokat
Oberhexe pisze:Protestuję, życzę sobie mieć choć trochę moderatora hodowlanego dla siebie
Ave pisze:Oberhexe pisze:Protestuję, życzę sobie mieć choć trochę moderatora hodowlanego dla siebie
Megi, nie bądź zachłanna - podziel się moderatorem![]()
![]()
Ave pisze:Oberhexe pisze:Protestuję, życzę sobie mieć choć trochę moderatora hodowlanego dla siebie
Megi, nie bądź zachłanna - podziel się moderatorem![]()
![]()
Miriel pisze:Czy można gdzieś te uchwały przeczytać?lrafal pisze:FPL wydalo juz uchwale, ktora reguluje przeznaczenie klas 15,16,17, ale obowiazywac bedzie od pazdziernika.
Oberhexe pisze:... Protestuję, życzę sobie mieć choć trochę moderatora hodowlanego dla siebie![]()
Ave pisze:... Megi, nie bądź zachłanna - podziel się moderatorem![]()
![]()
![]()
Basia_D pisze:... No Megi, nie bądź taka, podziel się hodowlanym moderatorem![]()
![]()
![]()
Oberhexe pisze:... Nie ma mowy, mój ci on![]()
BERI_BERI pisze:
Toż to dobro forumowe a Wy strasznie go szarpiecie
TŻ Oberhexe pisze:... Hehehe, dobro powiadasz
BERI_BERI pisze: Jak kotoforumowy moderator, kotoforumowemu moderatorowi Ci to radzę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: HavaNagila, s.werka.s.s i 3 gości