BALTIC CAT SHOW 15 i 16 lipiec Sopot - zgłoszenie on-line

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto lip 25, 2006 19:11 :)

Aga1 pisze:
TŻ Oberhexe pisze:A czy my owej „dziewczynki” nie znamy przypadkiem z forum? :wink:

Byc moze ... Jeżeli jest na forum, to chciałabym jej bardzo podziękować za to, ze tak dzielnie pokazała zdenerwowanego Atona w sobotę. I tej dziewczynce, która pokazywała go w niedzielę również. Obie poradziły sobie świetnie!

Jestem tą dziewczyną, która trzymała Atona w niedziele i jest mi bardzo miło że zostałam przez Panią doceniona, za co Pani serdecznie dziękuje i polecam się na przyszłość, kocham wszystkie zwierzęta, szczególnie koty którymi zajmuje się razem z moją mamą i dlatego że być może mam troche doświadczenia z własnymi kotami z którymi jeździmy na wystawy poszło mi troche lepiej niż innym.
Jeszcze raz dziękuje
Kasia :)
Ostatnio edytowano Śro lip 26, 2006 20:20 przez kasssia14, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kasssia14

Od: Nie lut 12, 2006 10:47

Post » Wto lip 25, 2006 19:40

Kesssia dziękujemy.
O to w tym wszystkim chodzi-mamy koty, kochamy je, potrafimy je prezentować, nadal się uczymy. Czy mamy maine coony czy syjamy -uczymy się, podglądamy właścicieli podczas oceny i uczymy się starając się być jak najlepszymi stewardami.
Ostatnio edytowano Wto lip 25, 2006 20:36 przez Furby, łącznie edytowano 1 raz

Furby

Od: Wto lis 18, 2003 2:19

Post » Wto lip 25, 2006 20:04

Justynka, zmniejsz proszę podpis 8) (tak do 200 pikseli wysokości).

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

[poprzednia]