Scarlet pisze::D Mój koteczek, debiutował na niej zdobywając w sobotę BIV, a w niedzielę BIV i nominacje do BIS
SUPER! Gratulacje!
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Scarlet pisze::D Mój koteczek, debiutował na niej zdobywając w sobotę BIV, a w niedzielę BIV i nominacje do BIS
bywalec pisze:Mam pytanie - Czy to była wystawa międzynarodowa, bo w wynikach nie ma 150 kotów ?
Barakuda pisze:No to widocznie jakieś przeoczenie, lecz chyba liczy się torba z karmną - wejściówka: dla każdego kota Sheba oraz karma sucha na wstępie, w trakcie wystawy paczki karmy holistycznej dla każdego kota 400 g, próbki Royal Canin, sheba na klatkę, żwirek dla każego wystawcy-5kg Benka??? Wydaje mi się , że to dużo . Poza tym obecność firmy sprzedającej naprawdę tanio puszki z karmą-po 1 zł za tackę sheby, po 1,99 za puszkę karmy upusty, rabaty dla wystawców. Wróciłysmy naprawdę obładowane dodatkowymi bardzi korzystnymi zakupami, może u Nas na wystawach również dytrybutorzy artykułów dla zwierząt zmienią swoją taktykę, na wystawach w wielu innych krajach są specjalne rabaty dla Hodowców, tak było chyba po raz pierwszy w Polsce w Sopocie. A może negocjując udział w wystawie trzeba o tym rozmawiać ze sponsorami?[/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 2 gości