Rapros - jest sposob aby zdobyc

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt lip 04, 2025 12:30 Rapros - jest sposob aby zdobyc

Witam wszystkich serdecznie. 3 tygodnie temu stracilam mojego ukochanego kotka Vinniego z powodu nerek i niekompetencji lekarzy z wieloletnim doswiadczeniem i renoma. To doprowadzilo mnie do skrajnej rozpaczy i poszukiwania odpowiedzi/info na temat nerek (nie zrobilam tego wczesniej w odpowiedni sposob). Dzisiaj niechcacy napostkalam sie na post jednej osoby z Wloch na temat Rapros japonskiej firmy Toray ktora z wielka determinacja starala sie go zdobyc. Udalo jej sie znalesc sposob jesli jest ktos zainteresowany. Mozna to zrobic poprzez strone taobao i mam namiary od kogo dokladnie (ktos kto zgodzil sie jej zalatwic i wyslac do Wloch). Sprzedawca jest renomowany a lek originalny. Koszt opakowania plus wysylka do Wloch kosztowala ja oko 90 eur. Opakowanie ma 100 tabletek ktoe nalezy podawac 2 razy dziennie po jednej. Napisala mi rowniez ze zawazyla niesamowita poprawe po dwoch tygodniach (jej kotka byla w juz bardzo ciezkim stanie i udalo sie). Jesli ktos jest gotowy walczyc aby go zdbyc, to podam namiary. Ania

Vinunia

Od: Pt lip 04, 2025 12:17