AMODIP, Flora Balance i puszka Vetfood CONVALESCENCE TS DIET

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pon lis 18, 2024 17:15 AMODIP, Flora Balance i puszka Vetfood CONVALESCENCE TS DIET

Niestety mojego ukochanego kota nie udało się uratować i odszedł :placz: . Pozostały mi po nim niektóre leki na nerki i nadciśnienie. Z tego co się orientuje (nalataliśmy się za tym...) AMODIP jest trudno dostępny więc może komuś to pomoże w trudnej sytuacji. Ze względu na trudny stan finansowy po tygodniach drogiego leczenia niestety nie mogę ich oddać za darmo.

AMODIP, 31 tabletek (OPAK. x30 + pozostała jedna tabletka z poprzedniego...)
FLORA BALANCE, 6 tabletek

Vetfood CONVALESCENCE TS DIET 150 G - zużyte ok. 20-30g. Kupione u veta i otwarte 2 dni temu (sobota 16.11.24). Szczelnie zamknięte i odpowiednio przechowywane. Może ktoś akurat potrzebuje... szkoda marnować póki świeże.

Odbiór osobisty w Lublinie. Proszę pisać na priva.
Ostatnio edytowano Wto lis 19, 2024 9:14 przez Ravar, łącznie edytowano 1 raz

Ravar

Od: Pon lis 18, 2024 16:02

Post » Pon lis 18, 2024 19:20 Re: AMODIP, Flora Balance i puszka Vetfood CONVALESCENCE TS

Wspolczuje bradzo :(

Moze warto przeniesc watek na bardziej popularny, ogolny 'Koty', Vetfood Convalescence moze sie przydac niejednemu forumowiczowi.

FuterNiemyty

Od: Pt gru 01, 2017 11:58

Post » Wto lis 19, 2024 16:53 Re: AMODIP, Flora Balance i puszka Vetfood CONVALESCENCE TS

FuterNiemyty pisze:Wspolczuje bradzo :(

Moze warto przeniesc watek na bardziej popularny, ogolny 'Koty', Vetfood Convalescence moze sie przydac niejednemu forumowiczowi.

Niezbyt chcę dublowac posty, a amodip i flora balance dotyczą bardziej/chyba tylko chorych na nerki. :(

Aktualnie próbujemy się psychicznie pozbierać (bez większych sukcesów) na etapie kremacji. :cry:

Ravar

Post » Pt gru 06, 2024 15:21 Re: AMODIP, Flora Balance i puszka Vetfood CONVALESCENCE TS

Nieaktualne. Wszystko zostało oddane pro bono dla kocich pacjentów.

Ravar