niestety nasz 14 latek przegrał walkę z chorobą, do niewydolności nerek dołączył się FIP i nie daliśmy rady. Uśpiliśmy Biedactwo

Pozwoliłam sobie napisać ten post, ponieważ zostało nam trochę leków , część chciałabym sprzedać, część odstąpię gratis.
Mamy zakupiony 5 czerwca 2020 roku Azodyl, z którego zużyliśmy 15 kapsułek. lek zakupiony w Warszawie , w SpecVet. Kosztował 470 zl. Sprzedam 45 kapsułek za 350 zl. Do sprzedania mam także Renal Vet , całe opakowanie, nie otwierane, zakupione w lipcu 2020, sprzedam je za 48 zl oraz Calo Pet, tez zakupiony w czerwcu , nie otwierany , cena 51 zl. Do tego dorzucę Semintrę , chyba połowa opakowania, Convalescense Renal 1 puszka, Concept for life Renal 5 puszek (puszki tez zakupione były w lipcu), kilkanaście kapsułek Renal veta i kilkanaście Hepatiale Forte. Preferowałabym kontakt osobisty -Warszawa i okolice, poniewaź nie chcę przy tych upałach wysyłać, zwłaszcza Azodylu, który musi być przechowywany w odpowiedniej temperaturze, pocztą. Oczywiście, jeśli trzeba będzie - wyślę go w suchym lodzie. W gre wchodzi takżę Lublin i okolice, bo mogę przywież to do Lublina w lodóweczce. Acha, mamy tez Cycloferon - 5 ampułek za 90 zł, do tego jedna ampułka gratis.
Jeśli byłby ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość . Oczywiście jeśli ktoś chciałby kupić jedną czy dwie rzeczy to nie ma problemu, do każdej dorzucę gratisy.
Dziękuję.