PROSZĘ POMÓŻCIE RADA

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw lip 12, 2012 10:37 PROSZĘ POMÓŻCIE RADA

WITAM WSZYSTKICH.MAM POWAŻY PROBLEM Z MOIM DWULETNIM KOTKIEM, KTÓRY MA NA IMIĘ DIEGO. W PONIEDZIAŁEK KOTEK DOSTAŁ SZOKU I NIE MÓGŁ WSTAĆ ZAWIOZŁAM GO DO WETERYNARZA DOSTAŁ KROPLÓWKI I BYŁO LEPIEJ. ZROBILI BADANIA KRWI I MOCZU OKAZAŁO SIĘ, ŻE SA TRAGICZNE WEDŁUG LEKARZA KOTEK NIE POWINIEN WOGÓLE JUŻ ŻYĆ PODOBNO NIE MA JUŻ WĄTROBY I PROBLEM Z NERKAMI. LEKARZ NIE PRZEPISAŁ ŻADNYCH LEKÓW STWIERDZIŁ, ŻE ZOSTAŁO MU KILKA DNI ŻYCIA. KOTEK OGÓLNIE CZUJE SIĘ DOBRZE TYLKO MOŻE JEST TROSZKĘ OSŁABIONY MA APETYT JAK WILK, A LEKARZ MÓWIŁ, ŻE NIE POWINIEN MIEĆ APETYTU NIE WIEM CO O TYM SADZIĆ. NIE CHCE STRACIĆ MOJEGO KOTKA!!!!

kotka44

Od: Czw lip 12, 2012 10:19

Post » Czw lip 12, 2012 11:11 Re: PROSZĘ POMÓŻCIE RADA

Kotka, pisz proszę z małymi i dużymi literami oraz znakami przestankowymi, bo Twój post jest zupełnie nieczytelny :( .
Jakiego rodzaju szok przeżył kot?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw lip 12, 2012 17:38 Re: PROSZĘ POMÓŻCIE RADA

Kotka przepisz wyniki. Już się kilka razy zdarzyło, że wyniki, które miały być tragiczne zostały źle odczytane. Generalnie stosujemy zasadę, że leczy się kota a nie wyniki ale dobrze wiedzieć co się dzieje!
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt lip 13, 2012 7:50 Re: PROSZĘ POMÓŻCIE RADA

Napisz też skąd jesteś, może ktoś poleci Ci dobrego weta.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46