» Czw mar 22, 2012 20:19
Re: Wątek cukrzycowy VI
Część 13: Instrukcja wstawiania dzienniczka z pomiarami do Internetu
Przez raport [....] do moderatorów zdecydowałam się na wykasowanie treści tego tematu: Zobacz tu: [....]
__________________________________________________________________________________________________________
Raport był wysłany w odpowiedzi na wezwanie moderatora do zgłaszania postów, w których podane jest dawkowanie leków, sposoby leczenia, które mogłyby posłużyć do samodzielnego leczenia kota preparatami przypadkowo posiadanymi w domu z pominięciem wizyty u weterynarza oraz w oparciu o obowiązujący wówczas Regulamin Forum Miau
Reakcja polegająca na wykasowaniu treści wszystkich postów zawierających poszczególne rozdziały Poradnika Cukrzycowego była moim zdaniem przedwczesna i nieuzasadniona.
Aby umożliwić w razie potrzeby opiekunom kotów cukrzycowych uzyskanie potrzebnych informacji, wklejam linki do odpowiednich rozdziałów poradnika Cukrzycowego opracowanego przez Tinka07.
NITKA/KARINKA - mod, który wystosował w/w wezwanie
Ostatnio edytowano Śro kwi 17, 2013 23:54 przez
Tinka07, łącznie edytowano 8 razy
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.