Moderator: Moderatorzy
iwona-1984 pisze:no ja mam nadzieje ze jest dobrze prowadzony, bo Wasze podpowiedzie zgfadzaja sie z tym ,co robi Pani dr.
Mamrot pisze:kochani! czy wicie gdzie zdobyc aranesp 10
pixie65 pisze:Aranesp można zamówić do apteki bezpośrednio z Amgen.
Zadzwoń albo napisz maila do Amgen i zapytaj, z którą apteką w Twojej okolicy współpracują (w niektórych aptekach nie wiedzą co to aranesp i/albo boją się zamawiać).
Zamówienia przyjmowane są od poniedziałku do czwartku w godzinach: 8.30-17.00, w piątek od 8.30 do 14.30 pod nr telefonów:
Tel: (22) 581 30 17, (22) 581 30 62
Fax: (22) 581 30 04
Mail: eu-cee-pl-zamowienia@amgen.com
iwona-1984 pisze:ja chciałam napisac w sprawie naszej Mokki, że mocznik w poniedziałek byl juz 240 (z 600), kreatynina 8 (z prawie 17) ale kot wyraźnie czuje się lepiej, przytula sie nie ucieka. po wynikach dodatkowo dostaje potas do kroplówki, a dziś rano pierwsza kroplówka w domu. troszkę sie źle czuła dzis i nie nie chciała jest, w lecznicy dostała ze strzykawki papu, i później okazało sie ze mogła miec lekka gorączkę; po podaniu malej porcji leku przeciwgorączkowego szybko wróciła do siebie i nawet liznęła co nieco jedzenia w domu. w piątek sobotę następne pomiary mocznika i kreatyniny. mamy nadzieję że wrocą do normy, a w dłuższej perspektywie po odstawieniu kroplówek ze nerki będą pracować samodzielnie.
jeszcze raz dziękujemy za wsparcie i pomoc
casica pisze:A poza karmą, jakaś terapia została wdrożona? I jakie są wyniki badań?
Pnn dlatego właśnie jest chorobą podstępną i groźną, że w pierwszych fazach (gdy nie ma stanów ostrych) można przegapić objawy. Choroba najczęściej własnie wychodzi przypadkiem, przy okazji innych badań.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Olivka1212, Zosia007 i 8 gości