aga9955 pisze:Oj nikt tu nie zagląda.... spadamy a potrzebujemy informacjibadania krwi czekaja nas w poniedziałek
zobaczymy.....co dalej
I jakie są wyniki?
Moderator: Moderatorzy
aga9955 pisze:Oj nikt tu nie zagląda.... spadamy a potrzebujemy informacjibadania krwi czekaja nas w poniedziałek
zobaczymy.....co dalej
maglebo pisze:. Wcina gerberki dla niemowlaków - indyk oraz gotowaną watróbke kurzą( piersi kurzych i indyczych gotowanych nie chce jeść) ale chyba długo watróbka nie mogę go zywić.
maglebo pisze:Trzymam za Was kciuki. My też walczymy z Pinim. On niestety nie chce jeśc jedzenia dla nerkowców. Wcina gerberki dla niemowlaków - indyk oraz gotowaną watróbke kurzą( piersi kurzych i indyczych gotowanych nie chce jeść) ale chyba długo watróbka nie mogę go zywić.
Czy ktos sie na tym zna?
mam jeszcze pytanie dotyczące mleka dla kotów - pojawiło sie takie w sklepach. Czy jest zdrowe? Pini w ogóle nie pijał mleka, ale moze teraz powinien, bo zawsze to dodatkowy płyn.
maglebo pisze:Siean spróbuj z indykiem gerberka- mozna go kupic w rosmanie. Mój Pini wcina az mu uszy puchną. Musze jednak cos poszukac jeszcze, bo co zrobie jak gerberki znudzą sie Piniemu. Sprawdze to jedzonko dla kocich seniorów.
aga9955 pisze:Wynikow nie zdązylismy zrobic.....Mrchewa czuje sie znowu gorzej....wrocilismy do kroplowek...wet powiedział ze rokowania sa złe...nerki nie podjeły pracy samodzielnie. Co robic?
aga9955 pisze:Bardzo prosze o pomoc. Jezeli bedzie trzeba zmienie weta i poszukam jeszcze lepszego....nie mam pomysłu co robic dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości