Moderator: Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:Boo nie było moją intencją straszenie. Chociaż mnie weci nastraszyliTrzech wetów, w tym dwóch uznawanych za jednych z najlepszych w Łodzi, tak argumentowało dlaczego "nie"- że mogą zrobić jak się upieram, ale żebym miała świadomość zagrożeń. (...)
Slonko_Łódź pisze:Takich jak napisałam powyżej- uszkodzenie pęcherza.
Ewik pisze:Dlatego pęcherz musi być dobrze wypełniony.
Ewik pisze:[...]kiedy już zrobili, posiewy wychodziły jałowe. W tym samym czasie z mikcji (kot podmyty, zbiorniczek wygotowany) zawsze pojawiało się coś.
Slonko_Łódź pisze:Ewik pisze:Dlatego pęcherz musi być dobrze wypełniony.
Nie ma to znaczenia dla możliwości uszkodzenia- równie dobrze możesz uszkodzić wypełniony.
A jakie miana wychodziły z mikcji? Rozwala mnie też "gotowanie" zbiorniczka- jałowy z apteki kosztuje 60gr....
Mojej kotce tak się sklejała skóra jak była skrajnie odwodniona (wet dał furosemid)chemica pisze:Jak wkłuć się podskórnie u chudego kota ? Jak podciągam skórę to zaraz "przykleja" mi się skóra z drugiej strony i nie mam wolnej przestrzeni, no nie maDziś przekułam się 5x na wylot i poddałam się
Próbowałam zrobić piramidkę ale też skóra skleja się. Igłę wbijałam płytko a i tak przekuwałam się.
Ktoś ma pomysł jak wkłuć się poprawnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości