Moderator: Moderatorzy
Liwia pisze: I tak naprawdę bez mierzenia to będzie jak przechodzenie nad przepaścią po linieU casicy się udało kota wyregulować w ciemno ale to wielki fuks a nie reguła.
Liwia pisze:Zastanowiło mnie jeszcze jedno w Twej wypowiedzi, choć nie wiem czy dobrze to zrozumiałam: skąd szansa, że po podaniu insuliny (?) Twój kot nie zje posiłku?
casica pisze:Ze stresu?Ja nie mogę Draculowi podać insuliny przed posiłkiem. Tylko gdy już zacznie jeść, albo po jedzeniu. Zastrzyk przed jedzeniem=mega zestresowany kot, chowający się po kątach, mowy nie ma o jedzeniu.
Teraz, gdy mieszka w swojej willi jest oczywiście inaczej.
AgnieszkaMo pisze:casica pisze:Ze stresu?Ja nie mogę Draculowi podać insuliny przed posiłkiem. Tylko gdy już zacznie jeść, albo po jedzeniu. Zastrzyk przed jedzeniem=mega zestresowany kot, chowający się po kątach, mowy nie ma o jedzeniu.
Teraz, gdy mieszka w swojej willi jest oczywiście inaczej.
Tu dopiszę - niechęć do jedzenia Dudka akurat nie wynika ze stresu, tylko z.. hm.... zbyt wyrafinowanego podniebienia i kaprysów. I uporu :/. A zastrzyki zdarza mi się robić mu podczas snu, z tym nie ma problemów. Chociaż z tym... Na przytomnie bywa lekko oburzony, ale i to rzadko
Liwia pisze:Casica, a jak inaczej podawać insulinę jak nie w trakcie lub po posiłku?![]()
Liwia pisze:Zastanowiło mnie jeszcze jedno w Twej wypowiedzi, choć nie wiem czy dobrze to zrozumiałam: skąd szansa, że po podaniu insuliny (?) Twój kot nie zje posiłku?
Liwia pisze:Co do mierzenia - ja Ci nie powiem "co jeśli" bo u mnie nie ma zmiłuj się. Pomiar trwa ułamek sekundy! I moim zdaniem w Waszym przypadku nie ma planu B - jeśli kot by się nie wyregulował ot tak, to nie widzę alternatywy. A Ty?
Liwia pisze:Agnieszka, to świetna wiadomość że jednak zaczynasz mierzyć.
Liwia pisze:Casica, a jak inaczej podawać insulinę jak nie w trakcie lub po posiłku?![]()
Co do mierzenia - ja Ci nie powiem "co jeśli" bo u mnie nie ma zmiłuj się. Pomiar trwa ułamek sekundy! I moim zdaniem w Waszym przypadku nie ma planu B - jeśli kot by się nie wyregulował ot tak, to nie widzę alternatywy. A Ty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości