Moderator: Moderatorzy
Czekam na wyniki, ale kot był ruchliwy u weta, zwiedzał, rozwalał sie w poczekalni jak na pikniku i objadł ich z karmy i mleka. Ma mieć zrobiony jonogram, mowilam babeczce, ze ten furosemid wypłukuje pierwiastki, ona, że zgadza się, ale dostaje w kroplowce minerały, które są uzupełniane, że ten lek ma zmniejszoną dawkę i zostanie odstawiony (wlasciwie ostatni raz miala go w pt). A na fosfor nie mogła miec leku, bo jest do pyszczka, a miala zapalenie i nic nie przyjmowała, ale teraz po badaniach ustali sie dawke i dostanie. i na moczopędność i jeszcze kroplowka... (chociaz z sikaniem to nie ma problemów, zwlaszcza w transporter, z ktorego użadzilasobie kuwete)
Są wyniki, na telefon mi powiedziała, co i jak. Jest lepiej. Mocznik spadł 4x, co na tydzień jest świetnie, kreatynina spadła troche, do 8.0, ale od zębów zapalne to jeszcze uzasadnione. Te pierwiastki, które mówiłaś, żeby sprawdzic, są podwyższone, bedzie dostawała leki na obnizenie fosforu. Raz dziennie kroplówka dożylnie i za tydzień juz pod skóre (a ja teraz wyjezdzam, bedzie musial ktos z nia chodzic...). Jest generalnie lepiej
Szalony Kot pisze:U Tigi.Są wyniki, na telefon mi powiedziała, co i jak. Jest lepiej. Mocznik spadł 4x, co na tydzień jest świetnie, kreatynina spadła troche, do 8.0, ale od zębów zapalne to jeszcze uzasadnione. Te pierwiastki, które mówiłaś, żeby sprawdzic, są podwyższone, bedzie dostawała leki na obnizenie fosforu. Raz dziennie kroplówka dożylnie i za tydzień juz pod skóre (a ja teraz wyjezdzam, bedzie musial ktos z nia chodzic...). Jest generalnie lepiej
Koteczka cały czas jest bardzo żywa i łobuzuje
quistis84 pisze: Czy ktoś z Was miał może styczność z tansfuzją. .
quistis84 pisze:Miała niestety tylko badanie krwi. Jak będę miała wyniki to na pewno je umieszczę. Które z badań należałoby wykonać najprędzej? Obudziła się we mnie nadzieje, tylko martwię się tym ciężkim oddechem i charczeniem, boję się, że zbliża się koniec:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości