Moderator: Moderatorzy
Amar04 pisze:Witam wszystkich, Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć na co zwracać uwagę przy narkozie u cukrzyka? Tzn jakiego rodzaju "preparaty" (wyrażam się nie fachowo - wiem) mogą zostać użyte, które są najbezpieczniejsze. Czego wymagać???
Musze udać się na badania krwi z Sierściuchem, a niestety bez narkozy nie ma szans..
Z góry dziękuję za pomoc
Amar04 pisze:Witam wszystkich, Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć na co zwracać uwagę przy narkozie u cukrzyka? Tzn jakiego rodzaju "preparaty" (wyrażam się nie fachowo - wiem) mogą zostać użyte, które są najbezpieczniejsze. Czego wymagać???
Musze udać się na badania krwi z Sierściuchem, a niestety bez narkozy nie ma szans..
Z góry dziękuję za pomoc
Tinka07 pisze:Hej Molesław, poczekałabym na Bozicie do wtorku, gdyby wyniki się nie zmniejszyły, zrobiłabym od środy korektę dawki insuliny o 0,25 jedn.Molesław pisze:Dawno mnie nie było. Wczoraj robiłam pomiar co 4 godziny przy porannym Felixie. Wieczorem odstawiłam Felixa i podaję Bozitę, Dzisiaj robię krzywą, a raczej też prostą jak u Dzikiego.
Powiedz Tinko, co dalej? Poczekać parę dni na Bozicie i ewentualnie wtedy zrobić korektę dawki insuliny?
Pozdrowionka
Tinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości