Dzięki.
Moderator: Moderatorzy
kokolo pisze:Kotek miał wynik 99 mg/dl dla normy 100-130. Jestem jeszcze laikiem, i stąd ten "jeden punkt niżej"Czyli mam się nie martwić?
Bo wcześniej myślałam, że nawet niski wynik, ale trzymający się w normie jest już oznaką, że jest się noo... "na granicy zdrowia" że tak powiem, żeby było już w miarę jasno.
Dzięki.
Pedro pisze:Przyszly wyniki z Niemiec. Wyniki baania krwi i szpiku nie wskazuja zeby to byl nowotwor z czego sie bardzo ciesze.
Niunius od 13 lutego bierze tylko Essentiale Forte.
serum pisze:Tak naprawdę to nic z tych wyników nie rozumie
Alat 12 IU/L Aspat 10 IU/L
Mocznik 220
serum pisze:Pierwsze niepokojące objawy jakie zauważyłam to dziwne kulenie u kota które do tej pory nie jest zdiagnozowane ,bo kotek dalej utyka na przednią prawą łapkę(wet.tłumaczył się tym,że nie może zrobić prześwietlenia ,bo przy tak wysokim moczniku nie może podać leku usypiającego do prześwietlenia ,bo może go nie wybudzić) nie wiem ile w tym prawdy.....kot zaczął sie chować i spać całymi dniami,był apatyczny i nie podejmował żadnych prób zabawy ,ani zaczepiać inne koty, podchodził do jedzonka obwąchał i odchodził......jak zawiozłam kota do wet.zajrzał do pyszczka i powiedział że ma nadżerki.
Jakie leki kot dostawał podczas pobytu w klinice NIE WIEMwet.jest raczej mało rozmowny i ciągle brakuje mu czasu na dłuższe tłumaczenia.Jeszcze wczoraj podczas rozmowy tel. zapewniał mnie że to na pewno pnn.więc nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
serum pisze:casica nie mogę namierzyć twojego e-mailajeśli możesz podaj mi.
serum pisze:Wyniki ci wysłałam ,ale nie wiem czy są do odczytania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 260 gości