Cieszę się też, że pomiary coraz bardziej Ci się udają

Podręcznik bym chętnie napisała i wydała, ale potrzebuję najpierw jakiegoś managera, który by potrafił lepiej zorganizować mój czas niż ja sama

Pozdrowienia
Tinka
Moderator: Moderatorzy
Kciuki są, oczywiście. Za owocne negocjacje z wetemedu pisze: Napiszę wszystko zaraz po wizycie, szczegółowe informacje i wyniki. Proszę, trzymajcie za mnie kciuki!
edu pisze:[...] opowiedziałam jej o wynikach, a ona od razu, że to ewidentnie cukrzyca posterydowa i żeby absolutnie teraz nie dawać żadnej insuliny, żeby nie rozregulowywać organizmu![]()
Mówi, że wysoki wynik glukozy (wyszło nam 452) od razu trzeba obniżyć o jakieś 150 z powodu stresu i generalnie nie martwić się, bo organizm w ciągu ok. 3 miesięcy powinien sam wypłukać steryd i nastąpi samoczynna remisja tej cukrzycy?! Kazała obserwować kota i zrobić za miesiąc badania krwi w laboratorium, żeby się przekonać, czy ta glukoza nie wzrasta i wtedy decydować dalej.
edu pisze:Ale: napoczęłam też temat insulin, ona mówi, ze nie można teraz dostać innej niż Can i ona ją stosuje - leczy ponoć nawet jakiegoś kota, który z Niemiec przyjeżdża?, ale daje malutkie dawki i pod kontrolą.
edu pisze:Czy podać jeszcze jakieś parametry z krwi, jakie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości