anka1515 pisze:Jak nie czytałaś forum cukrzycowego to naprawdę polecam
Tam jest wiele inf
A insuliny nie podaje się pod wielkość kota
Możesz wrzucić link?
anka1515 pisze:Jak nie czytałaś forum cukrzycowego to naprawdę polecam
Tam jest wiele inf
A insuliny nie podaje się pod wielkość kota

Hanulka pisze:Amar04 pisze:Ok, zapisałam się do tej Kraińskiej..na miau widzę że pojawiała się jako polecane. Ale Klimczak też zostawię na wszelki wypadek.
Udalabym się do Dr Klimczak, jak poleca Feliska97 i zaklepalabym rezerwę u Dr Neski... Czasem ludzie rezygnuja z terminów, wtedy masz szansę wejść na ich miejsce. Powodzenia!
 Taka to "opieka"
  Taka to "opieka"    Na cito umówiłam wizytę w Specvecie - podejście bez porównania. Siedzieliśmy 2h, zrobiono usg, badania krwi, zmierzono ciśnienie, zmieniono zalecenia - zalecono m.in. kroplówki dożylne. Kić żył jeszcze ponad 1,5 miesiąca, a wyniki miał już dużo gorsze (crea 12, mocznik prawie 400). Ale ja nigdy sobie nie wybaczę, że od razu nie pojechałam do Specvetu. Zmarnowałam miesiąc i sporo kasy, że o stresie kota nie wspomnę. Nigdy więcej do tej pani
  Na cito umówiłam wizytę w Specvecie - podejście bez porównania. Siedzieliśmy 2h, zrobiono usg, badania krwi, zmierzono ciśnienie, zmieniono zalecenia - zalecono m.in. kroplówki dożylne. Kić żył jeszcze ponad 1,5 miesiąca, a wyniki miał już dużo gorsze (crea 12, mocznik prawie 400). Ale ja nigdy sobie nie wybaczę, że od razu nie pojechałam do Specvetu. Zmarnowałam miesiąc i sporo kasy, że o stresie kota nie wspomnę. Nigdy więcej do tej pani 
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag i 16 gości