@Kordoniu, wielkie dzięki, że znalazłaś tak przydatny produkt dla cukrzycowych futrzaków (i nie tylko dla nich, bo dla noworodków jest on też chyba zbawienny)

Moderator: Moderatorzy
Tinka07 pisze:Agnieszko, te insulinówki, które znalazła Kordonia, to też insulinówki U 100. Zarówno Wasze 0,5 ml, jak i tamte 0,3 ml przystosowane są do nabierania insulin o stężeniu 100. Różnica polega na tym, że w insulinówkach 0,5 zaznaczonych jest 50 kresek, a w 0,3 – 30 kresek. Oba produkty mają taką samą długość, insulinówki z podziałką 30 są jednak węższe, odstęp między kreskami jest tym samym większy. Są one o wiele bardziej komfortowe (precyzyjne) przy nabieraniu minimalnej dawki lub jej zwiększania o maluteńkie kroczki.
@Kordoniu, wielkie dzięki, że znalazłaś tak przydatny produkt dla cukrzycowych futrzaków (i nie tylko dla nich, bo dla noworodków jest on też chyba zbawienny)Zaraz wkleję link do tego sklepu na 1. stronie naszego wątku.
Aga, rozbawiłaś mnie do łezAgnieszkaMo pisze: I wiecie co?... niesamowite. Ten sklep, który znalazła Kordonia, jest w Warszawie na Łuckiej.... Pracuję jakieś 500 m od niegoW razie czego służę pomocą
Kocurro pisze:Zamin zabrałam się do pomiarów, zrobiłam podświetlane zdjęcie kocie ucha -mapę taką.
Moje kolejne pytanie brzmi - czy można pobierać krew z zewnętrznej krawędzi ucha?
A z żyłki, która biegnie środkiem?
Hej Kocurro,Kocurro pisze: Moje kolejne pytanie brzmi - czy można pobierać krew z zewnętrznej krawędzi ucha?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości