Boo pisze:Tego niestety nie wiem. Ostatnio na pewno wszyscy dostawali Advocate nie wiem co z tasiemcem...
No, to można podać np. Milbemax, malutkie tabletki i nieobciążające dla organizmu.
Moderator: Moderatorzy
Boo pisze:Tego niestety nie wiem. Ostatnio na pewno wszyscy dostawali Advocate nie wiem co z tasiemcem...
Boo pisze:Rozmawiałam właśnie z moją "podręczną" wetką. Też troszkę mnie uspokoiła. Kazała sprawdzić odrobaczanie, zaleciła też badanie na krew utajoną w kale. Poleciła podanie czegoś osłonowego na przewód pokarmowy i tu prośba, co najlepiej podać? Wetka wspomniała o alugastrinie ale on nie dobry. No i powiedziała, że można by było wyłapać trochę mocznika ipakityną lub chitosanem.
trubadur pisze:Czy powolne wchłanianie może być związane z tym, że kot prawie przez cały dzień (całe życie) śpi? Wczoraj dla odmiany wyszedł trochę na dwór, korzystając z ładnej pogody, potarzał się w trawie, przespacerował i wszystko wchłonęło się jakby szybciej. A kiedy zaraz po zastrzykach ucieka na swoje miejsce i śpi przez kilka godzin z przerwą na jakieś jedzenie i czasem toaletę, to niekiedy "pompa" znika dopiero wczesnym wieczorem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości