sheridan pisze:Gdzieś tu o ty czytałam. Między pierwszą kreską a górą strzykawki jest taka minimalna przestrzeń, tak?
Tak, moze nawet sprobowałabym tylko z kropelką
Moderator: Moderatorzy
sheridan pisze:Gdzieś tu o ty czytałam. Między pierwszą kreską a górą strzykawki jest taka minimalna przestrzeń, tak?
Tinka07 pisze:sheridan pisze:Gdzieś tu o ty czytałam. Między pierwszą kreską a górą strzykawki jest taka minimalna przestrzeń, tak?
Tak, moze nawet sprobowałabym tylko z kropelką
Nie potrafię, bo takie podawanie insuliny (kropelka, włosek, 0,1 jedn.) to metoda wg potrzeb. Ile będzie potrzebowała Twoja kotka jutro rano, tego dziś nie wiem. Insulinę wg potrzeb podaje się mniej więcej co 4 godziny w zależności od wyników.sheridan pisze:Czy potrafisz mi powiedzieć, przy jakim wyniku jutro z rana podać włosek a przy jakim pół jednostki?
sheridan pisze:Oki, bardzo ci dziękuję. Poczytam. Szejbal, uderzę jutro do ciebie na priva, ok?
Tak, lubię tłumaczenia i robię to chętnie. Nienawidzę tylko tłumaczeń prawniczych i technicznychsheridan pisze:Tinka, tyś to sama tłumaczyła![]()
Jeszcze nie, ale jest w planie. Tylko nie wiem, kiedy ja to wszystko zrobięCzy ty wydałaś już jakąś książkę na temat kociej cukrzycy?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości