RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto mar 08, 2016 12:22 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

szybenka pisze:To ja się piszę na 20 szt. (bo zanim się zbierze grono, nam się skończy ;) ).

To zapotrzebowanie jest już nieaktualne :(
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto mar 08, 2016 15:22 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Kolejna zbiórka na Renagel
jeśli ktoś chętny to proszę pisać

koszt jednej tabletki 5,30
termin ważności do maj 2018 roku (dane z ostatniego opakowania)

atena- 20 tab
binosek - 40 tab
gaia - 30 tab
Eva - 20 tab
Chica - 30 tab

wolnych jest jeszcze 40 tabletek

Chica_boni

Od: Czw lip 17, 2008 18:39

Post » Wto mar 08, 2016 18:34 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Chica_boni pisze:
wolnych jest jeszcze 40 tabletek

Już nie, biorę :!:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Wto mar 08, 2016 21:36 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

:) no to zamykam listę i rozliczam

Chica_boni

Od: Czw lip 17, 2008 18:39

Post » Pt mar 11, 2016 22:08 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Drodzy moi, chciałbym się zwrócić do Was z ogromna prośbą. Mój kot ma się bardzo źle. Kreatynina podniosła się z 6 mg/dl do 8, w przeciągu ostatnich dwóch tygodni. Mimo podawania Alugastrinu z każdym posiłkiem, fosfor też rośnie. W dzisiejszych wynikach 8,2 mg/dl. Polecono mi Renagel, jako bardzo skuteczny, jeśl wyłapywacze z glinem nie skutkują. Czy ktoś z Waś byłby tak dobry i mógłby odsprzedać mi dosłownie kilka tabletek? Mam wrażenie, że jesli to sie ni uda, to nie ma dla niego już szansy. Staruszek dostaje kroplówki 2 razy dziennie, ma apetyt, dużo śpi, ale poza tym wciąz jest sobą. Kilka tabletek wystarczyłoby, aby sprawdzić czy Renagel wpłynie na poziom fasforu. Potem postaram się zebrać fundusze, żeby kupić więcej. Bardzo Was proszę o pomoc. Oprócz Alugastrinu stosuje oczywiście wszystko inne, co mogłoby mu pomóc. Dostaje Lespewet, Famidynę i Ulgastran. Podaje mu też olej z łososia a także Semintrę. Juz trzy razy miał podawany Aranesp. Wszystko na nic... :(

qurka102

Od: Pon lis 07, 2011 12:57

Post » Pt mar 11, 2016 22:56 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

qurka102 pisze:Drodzy moi, chciałbym się zwrócić do Was z ogromna prośbą. Mój kot ma się bardzo źle. Kreatynina podniosła się z 6 mg/dl do 8, w przeciągu ostatnich dwóch tygodni. Mimo podawania Alugastrinu z każdym posiłkiem, fosfor też rośnie. W dzisiejszych wynikach 8,2 mg/dl. Polecono mi Renagel, jako bardzo skuteczny, jeśl wyłapywacze z glinem nie skutkują. Czy ktoś z Waś byłby tak dobry i mógłby odsprzedać mi dosłownie kilka tabletek? Mam wrażenie, że jesli to sie ni uda, to nie ma dla niego już szansy. Staruszek dostaje kroplówki 2 razy dziennie, ma apetyt, dużo śpi, ale poza tym wciąz jest sobą. Kilka tabletek wystarczyłoby, aby sprawdzić czy Renagel wpłynie na poziom fasforu. Potem postaram się zebrać fundusze, żeby kupić więcej. Bardzo Was proszę o pomoc. Oprócz Alugastrinu stosuje oczywiście wszystko inne, co mogłoby mu pomóc. Dostaje Lespewet, Famidynę i Ulgastran. Podaje mu też olej z łososia a także Semintrę. Juz trzy razy miał podawany Aranesp. Wszystko na nic... :(

Ja za Koleżankę ręczę i mam wielką nadzieję, że ktoś może pomóc :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob mar 12, 2016 0:06 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

qurka102 pisze:Drodzy moi, chciałbym się zwrócić do Was z ogromna prośbą. Mój kot ma się bardzo źle. Kreatynina podniosła się z 6 mg/dl do 8, w przeciągu ostatnich dwóch tygodni. Mimo podawania Alugastrinu z każdym posiłkiem, fosfor też rośnie. W dzisiejszych wynikach 8,2 mg/dl. Polecono mi Renagel, jako bardzo skuteczny, jeśl wyłapywacze z glinem nie skutkują. Czy ktoś z Waś byłby tak dobry i mógłby odsprzedać mi dosłownie kilka tabletek? Mam wrażenie, że jesli to sie ni uda, to nie ma dla niego już szansy. Staruszek dostaje kroplówki 2 razy dziennie, ma apetyt, dużo śpi, ale poza tym wciąz jest sobą. Kilka tabletek wystarczyłoby, aby sprawdzić czy Renagel wpłynie na poziom fasforu. Potem postaram się zebrać fundusze, żeby kupić więcej. Bardzo Was proszę o pomoc. Oprócz Alugastrinu stosuje oczywiście wszystko inne, co mogłoby mu pomóc. Dostaje Lespewet, Famidynę i Ulgastran. Podaje mu też olej z łososia a także Semintrę. Juz trzy razy miał podawany Aranesp. Wszystko na nic... :(

Mogę odsprzedać.

EDIT: w ogóle mam 16 tabletek, jeśli komuś są potrzebne, proszę o informację.
Kupowałam u Chica-Boni po 5,30 zł.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Sob mar 12, 2016 0:57 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

qurka102 masz PW
Obrazek

szybenka

Post » Sob mar 12, 2016 9:08 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Mam dwa nowe opakowania Renagelu termin 2018 zapraszam cena stała 600 zł

Dariobielsko

Od: Pt sty 29, 2016 14:00

Post » Czw mar 24, 2016 7:33 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Witam, to kto sprzedaje na sztuki i jaka cena, napiszcie jaka dawka dla kota 3.80 wagi
Kindziusia [*]22.08.16 na zawsze w moim serduchu
Obrazek

ewciakowa

Od: Śro gru 16, 2015 19:28

Post » Czw mar 24, 2016 9:11 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Mam 16 tabl., sprzedam po 5,00 zł.

Dawka w dużej mierze zależy od wyników - poziomu fosforu.
Obrazek

szybenka

Post » Czw mar 24, 2016 12:34 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Skoczyl b. wysoko na 13
Obrazek

ewciakowa

Post » Czw mar 24, 2016 15:11 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

ewciakowa pisze:Skoczyl b. wysoko na 13

Przy takim fosforze (we wrześniu) zaczęłam podawać kocurkowi 400mg dziennie.
Wyszedł z ciężkiego stanu.

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Czw mar 24, 2016 17:07 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

OK a jedna tabletka ile ma ? ja mam nadzieje ze ten skok jest po sterydach bo 2 tyg temu byl niecałe 7
Obrazek

ewciakowa

Post » Czw mar 24, 2016 17:12 Re: RENAGEL - odkupię lub wspólnie zamówię

Theodora pisze:
ewciakowa pisze:Skoczyl b. wysoko na 13

Przy takim fosforze (we wrześniu) zaczęłam podawać kocurkowi 400mg dziennie.
Wyszedł z ciężkiego stanu.

ok, czyli juz doczytalam 1 tabletke ale w ciagu dnia?
Obrazek

ewciakowa

[poprzednia][następna]