Moderator: Moderatorzy
"Kociara" pisze:Mam wrażenie że w żołądku Matyldy jest za mało soku żołądkowego. Nawet jak jest bardzo głodna nie może na raz zjeść więcej niż 100 gr. animondy. Po zjedzeniu 150-160 gr. dostaje czkawki i wyrzuca zawartość żołądka.
Czy znacie jakiś lek na lepsze trawienie ???
Pozdrawiam
Tinka07 pisze:
Dlaczego Twój (Wasz) kociak dostawał karmę Urinary z royala? Jakie były wyniki ostatniego badania moczu? Czy tam coś znaleziono? Jak był pobrany mocz? Czy zrobiono posiew moczu i wykryto jakieś bakterie? Jeśli tak, to czy Twój kociak dostawał antybiotyki, odpowiednio dobrane do antybiogramu? Jeśli tak, to jakie antybiotyki i jak długo je dostawał?
Pozdrawiam cieplutko
Tinka07 pisze:Niestety, Hebe, nasz słodki Viccuś, wielki przyjaciel Kayi, zmarł podczas kastracji, właściwie przy wprowadzeniu narkozy.
Hebe pisze:Kociara nie wiem w dalszym ciagu co jest grane z dzienniczkiem i dlaczego ten sam link po wklejeniu w pasek adresu się otwiera a z podpisu na forum nie - totalnie czarna magia dla mnie.
Tinka07 pisze: Po takiej terapii większość właścicieli robi swoim kotom nerkowym kroplówki podskórne w domu.
Karma dla nerkowców ma swoich zwolenników i przeciwników.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości