Czy działa? Tu jest wątek, który mnie zachęcił do rozpoczęcia terapii:
http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=724Teraz tak. Na razie nie wiem co działa. Minęlo dopiero 7 dni od podawania. Negra miała mocznik 04.06 na poziomie 286 dostając cały czas ok 100ml kroplówki dziennie. Wdrożyłam kolejne 50mln od razu, a ok 10 dni temu biobron (7 kapsułek roszpuszczonych normalnie w wodzie podawanej strzykawką) i 7 dni temu pokrzywa (kupiłam w zielarskim sklepie normalny rozdrobniony korzeń, zalewam wrzątkiem dwie łyżki na niepełną szklankę i jak pisałam podaję 3 razy dziennie po 20 ml). Na pewno jest lepiej bo zaczęła sama jeść suche, czego nie robiła od kilku tygodni i skóra jej przestała śmierdzieć mocznikiem, z pyszczka też nie śmierdzi (właśnie ja obwąchałam). Co zadziałało? Te dodatkowe 50 ml kroplówki wątpię , zwłaszcza, że zapach zaczął ustępować 3 dni temu...... Co do badania krwi, jeszcze poczekam ale poprawa jest. Jeszcze będę 2 tygodnie podawać pokrzywę i tak jak jest zalecane zrobie przerwę ale maks na tydziń.
Jeżeli tylko jest podwyższona kreatynina też można podawać. Pokrzywa oczyszcza organizm, na pewno nie zaszkodzi. Testujcie!