Czy ktokolwiek jest w stanie pomóc?

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto kwi 16, 2013 20:49 Re: Czy ktokolwiek jest w stanie pomóc?

Anita82 pisze:Witajcie...

Najświeższe badania-kreatynina 3.27,mocznik 149...

Kroplówka raz na tydzień.

Czy ktoś z Was może mi w kilku słowach opisać jak wygląda sprawa bazarku? Mam kilka rzeczy które chętnie wystawię.troszkę poczytałam,ale jak to wyglada w realu? Ktoś deklaruje daną kwotę,podaje swój adres,ja wysyłam i czekam na pieniążki?

Nie ma czym się chwalić,zbieramy kasę bo :roll: ach...brak słów...Małe w drodze,kotka wygryza sobie sierść-i żyjemy tak powolutku.Może jutro wkleję jej fotki-o ile się nauczę-i zobaczycie jakie cudo szaraczkowe zgotował nam los :)

Przejdź na kroplówki częstsze, ale podawane w domu poddskórnie, wyjdzie o niebo taniej i lepiej dla kota
To nieprawda, że podskórne są gorsze
Z bazarkiem to Ty wyznaczasz ceny i ludzie zgłaszają, ile by dali, możesz też wyznaczyć dodatkowo cenę w opcji "kup teraz", zazwyczaj jest wyzsza niz startowa cena licytacji i kupuje się z miejsca
wyznacz termin - do kiedy bazarek, napisz, co z kosztami transportu (na ogoł pokrywa kupujacy). Adresy i numery konta podawaj/bierz tylko na PW
Nie radze tak na początek wysylać fantów, zanim nie dostaniesz pieniędzy, chyba, ze to osoba o dobrej opinii na forum (zobacz wątek komentarzowy, tam są opinie o kupujacych i sprzedających)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto kwi 16, 2013 21:06 Re: Czy ktokolwiek jest w stanie pomóc?

taizu pisze:
Anita82 pisze:Witajcie...

Najświeższe badania-kreatynina 3.27,mocznik 149...

Kroplówka raz na tydzień.

Czy ktoś z Was może mi w kilku słowach opisać jak wygląda sprawa bazarku? Mam kilka rzeczy które chętnie wystawię.troszkę poczytałam,ale jak to wyglada w realu? Ktoś deklaruje daną kwotę,podaje swój adres,ja wysyłam i czekam na pieniążki?

Nie ma czym się chwalić,zbieramy kasę bo :roll: ach...brak słów...Małe w drodze,kotka wygryza sobie sierść-i żyjemy tak powolutku.Może jutro wkleję jej fotki-o ile się nauczę-i zobaczycie jakie cudo szaraczkowe zgotował nam los :)

Przejdź na kroplówki częstsze, ale podawane w domu poddskórnie, wyjdzie o niebo taniej i lepiej dla kota
To nieprawda, że podskórne są gorsze
Z bazarkiem to Ty wyznaczasz ceny i ludzie zgłaszają, ile by dali, możesz też wyznaczyć dodatkowo cenę w opcji "kup teraz", zazwyczaj jest wyzsza niz startowa cena licytacji i kupuje się z miejsca
wyznacz termin - do kiedy bazarek, napisz, co z kosztami transportu (na ogoł pokrywa kupujacy). Adresy i numery konta podawaj/bierz tylko na PW
Nie radze tak na początek wysylać fantów, zanim nie dostaniesz pieniędzy, chyba, ze to osoba o dobrej opinii na forum (zobacz wątek komentarzowy, tam są opinie o kupujacych i sprzedających)

Dziękuję za info :) Wszystko to dla mnie nowość,powolutku ogarniam Wasze forum.

Kroplówki od samego początku są podskórne,a z wetem nie mamy co dyskutować.

Kurczę,nie mogę jeszcze wysyłać PW...

No dobra,lecę kombinować :)

Anita82

Od: Nie mar 24, 2013 14:23

Post » Wto kwi 16, 2013 22:22 Re: Czy ktokolwiek jest w stanie pomóc?

Możliwość wysyłania pw zalezy chyba od liczby postów, prowadząc bazarek troche ich natrzaskasz i będziesz juz mogła pisac pw
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro kwi 17, 2013 19:53 Re: Czy ktokolwiek jest w stanie pomóc?

taizu pisze:Możliwość wysyłania pw zalezy chyba od liczby postów, prowadząc bazarek troche ich natrzaskasz i będziesz juz mogła pisac pw

Ale w sumie jest też poczta i telefon :D Wiele można nawet bez PW.A potem to już polecimy...

Obrazek

Obrazek

Anita82

Od: Nie mar 24, 2013 14:23

[poprzednia]