Anita82 pisze:Witajcie...
Najświeższe badania-kreatynina 3.27,mocznik 149...
Kroplówka raz na tydzień.
Czy ktoś z Was może mi w kilku słowach opisać jak wygląda sprawa bazarku? Mam kilka rzeczy które chętnie wystawię.troszkę poczytałam,ale jak to wyglada w realu? Ktoś deklaruje daną kwotę,podaje swój adres,ja wysyłam i czekam na pieniążki?
Nie ma czym się chwalić,zbieramy kasę boach...brak słów...Małe w drodze,kotka wygryza sobie sierść-i żyjemy tak powolutku.Może jutro wkleję jej fotki-o ile się nauczę-i zobaczycie jakie cudo szaraczkowe zgotował nam los
Przejdź na kroplówki częstsze, ale podawane w domu poddskórnie, wyjdzie o niebo taniej i lepiej dla kota
To nieprawda, że podskórne są gorsze
Z bazarkiem to Ty wyznaczasz ceny i ludzie zgłaszają, ile by dali, możesz też wyznaczyć dodatkowo cenę w opcji "kup teraz", zazwyczaj jest wyzsza niz startowa cena licytacji i kupuje się z miejsca
wyznacz termin - do kiedy bazarek, napisz, co z kosztami transportu (na ogoł pokrywa kupujacy). Adresy i numery konta podawaj/bierz tylko na PW
Nie radze tak na początek wysylać fantów, zanim nie dostaniesz pieniędzy, chyba, ze to osoba o dobrej opinii na forum (zobacz wątek komentarzowy, tam są opinie o kupujacych i sprzedających)