Moderator: Moderatorzy
mokkunia pisze:Pcim, to jakiś horror
Miodalik pisze:Czy ja dobrze zrozumialam - poziom kreatyniny robiony w lecznicowych labach jest mierzony wskaznikami, delikatnie mowiac, niezbyt dokladnymi ?
PcimOlki pisze:Jeśli ma być obiektywnie, obmierz ją.
http://www.walthamusa.com/articles/wf101haw.pdf
manga1 pisze:zapomniałam dodać że mój mąż znalazł nad ranem przy kuwecie brązowe wymiociny... a mi się wydaje że to była niestrawiona kupka
manga1 pisze:Witam was dziewczyny. Postaram sie jak najkrócej opisać mój dylemat... Moja kićka jest chora na PNN...wyniki fatalne robione tydzień temu Kreatynina: 6,91 mg/dl...Mocznik: 300,00 mg/dl (...)
manga1 pisze:z leków jakie dostaje to Rubenal i Ipakitine i to wszystko i odkąd zaczęła je brać nie zwracała do dzisiaj...a co do lekarza to ma b.d opinię.....reszta wyników jakie miała robione to :
Alfa-amylaza: 3000,00 U/l
ALT (GPT) 92,40
Glukoza: 90,00 mg/dl
+ kreatynina i mocznik o których pisałam powyżej... i były to wyniki robione przed diagnozą
manga1 pisze:z leków jakie dostaje to Rubenal i Ipakitine i to wszystko i odkąd zaczęła je brać nie zwracała do dzisiaj...a co do lekarza to ma b.d opinię.....reszta wyników jakie miała robione to :
ALT (GPT) 92,40
+ kreatynina i mocznik o których pisałam powyżej... i były to wyniki robione przed diagnozą
manga1 pisze:z leków jakie dostaje to Rubenal i Ipakitine
manga1 pisze:....reszta wyników jakie miała robione to :
ALT (GPT) 92,40
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości