Moderator: Moderatorzy
rozumiem, że zwiększyłaś dawkę do 4,5U. Sugeruję trzymać dawkę przez kolejne 4 dni. Po zwiększeniu dawki zdarza się przy Levemirze, że nie wiadomo dlaczego cukier szybuje nim zacznie spadać - mówi się tu o "panice wątroby".Carreras pisze:A mój stachanowiec usilnie stara się przekraczać normy. Dziś było aż 445 i 486...
Jedyne co mi przychodzi do głowy to że trzustka pika - działa jak stary psujący się motor, silnik niby warczy ale nie jedzie do przodu.sheridan pisze:A nam się lekko rozchwiało...
Może uda Ci się zmierzyć teraz (+5) albo jeszcze lepiej o 22.00 (+6).Carreras pisze:Tak jest, od wczoraj daję 4,5U. Dzisiejsze PRE: 479 i 403.
Ha, Ha, Ha...To takie moje skrzywienie zawodowe.Małgorzata i Toffee pisze:Wlazłam w dzienniczek Matyldy i osłabłam.Ja mam pewien defekt jeśli chodzi o procesowanie danych. Pracuję słowem i słowo kocham, cyferek nienawidzę i nie zapamiętuję. Widok miliona cyferek w Excellu wywołuje u mnie atak paniki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości