Iwonko, wróć się do 1. strony naszego wątkuIwooona pisze:Tinko czy mogłabyś przysłać mi cześć edukacyjna ma e-maila -iwona0206@wp.pl

Moderator: Moderatorzy
Iwonko, wróć się do 1. strony naszego wątkuIwooona pisze:Tinko czy mogłabyś przysłać mi cześć edukacyjna ma e-maila -iwona0206@wp.pl
agnesos pisze:Kurcze muszę to przemyślec jak to zrobić:(:( łakomczucha i tak domownicy chowają sie z jedzeniem po pokojach.
Molesław pisze:Molek o 20-tej ma cukier 81![]()
anulka111, wielkie dzięki za Twoje starania, ale Twoja informacja była błędna o tyle, że na forum miau nie istnieje podany przez Ciebie nickanulka111 pisze:A wysłałaś do "el"rafała? Bo często osoby popełniają bład i wysyłają do Irafała.
Iwooona pisze:Nie mogę się połapać z glukometrem po wymianie baterii.Robię wszystko zgodnie z instrukcją, paski się zgadzają.. Dziewczyny, czy wasze glukometry czasami zaskakują na za małej kropelce krwi. Przed wymianą baterii miałam tak, ze jak kropelka krwi była za mała to glukometr w ogóle nie ruszał i nie mierzył. Teraz nawet jak jest za mała kropla on mierzy. A ja się cieszę, ze jest wynik 90, ale coś nie dowierzam i dobieram się do ucha kota mocniej.. Tym razem glukometr wskazuje 310. I po radości.. czyli dzisiaj nie mam wiarygodnego pomiaru i muszę podać insulinę w ciemno. Zamówiłam drugi glukometr, tylko kiedy dotrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter i 23 gości