Moderator: Moderatorzy
Dzisiaj mija 4 dzień dawki 4,25U. Od jutra rana jeśli wyniki będą 400mg i powyżej możesz zwiększyć do 4,5U i utrzymuj dawkę przez następne 4 dni.Carreras pisze:Kociaro, mam taką nadzieję!Póki co, dziś rano było 429.
Oczywiście. Cukrzyca to nie wyrok i Twoje kocie może jeszcze dłu....go pożyć.Carreras pisze: Tak żeby nie zanudzać... Mogę?
Przynudzaj tak długo aż Carreras zacznie pokazywać wyniki poniżej progu nerkowego tj 220-100 mg.Carreras pisze:Kociaro, nie wytrzymałam i, wbrew obietnicom, będę przynudzać
Chyba jest podane w kosztach dostawy ? 6 zł dla 1 torebki. Może dla 4 torebek jest taki sam.Małgorzata i Toffee pisze:Kurczę, próbuję kupić te strzykawki Avian na Allegro, ale system mi każe wpisać wartość listu priorytetowego, a skąd ja mam ją znać???
Przy takich wynikach nie powinno być w moczu cukru. Uważaj proszę na pierwsze zastrzyki strzykawkami Becton Dickinson, bo niechcący możesz przedawkować. Teraz odmierzasz 1,25U, a pod skórę wchodzi tylko 0,75U.U nas dziś rano 224, wieczorem 148. Dawka 1.25. Kicia w niezłej formie. W siuśkach cukru nie stwierdzamy.
Ja bym podała 0,75U. Można zmierzyć za 4-6 godzin i ewentualnie dostrzyknąć 0,12U lub 0,25U w zależności od wyniku.Małgorzata i Toffee pisze:Kociaro, no właśnie się zastanawiałam jak do tego podejść. Zdecydowałam, że ostrożnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości