TADAM! 397! Mój nadir: po raz pierwszy liczba zaczynająca się od trójki!

Kociaro! Wiem, że za wcześnie na takie okrzyki, ale przecież trzeba cieszyć się nawet z małych rzeczy! To nasz pierwszy kroczek do przodu!

Moderator: Moderatorzy
Carreras!
Właśnie doczytałam, że Twoje kocie nie jest kastrowany. Jeśli tak to właśnie to może utrudniać wyrównanie cukru.
Levemir rozpoczyna pracę po 3 godzinach, a Nadir ma nawet po 8 godzinach, więc należy spodziewać się niższych wyników. Najważniejsze że spadaCarreras pisze:O 20.00, czyli +4, TADAM! 397! Mój nadir
Hej ! Pisząc spoko chodziło mi o kastrację, na szczęście Carreras jest facetem, a nie kobitą i nie mamy tu "noża na gardle".Carreras pisze:Kociaro! Wiem, że za wcześnie na takie okrzyki, ale przecież trzeba cieszyć się nawet z małych rzeczy! To nasz pierwszy kroczek do przodu!
Ten sklep jest w Ursusie 100 m od stacji Ursus, 20 minut SKM lub WKD, opłata na miejscu, wystarczy zadzwonić lub zamówić przez internet, pojechać i finito.Małgorzata i Toffee pisze:sheridan, dzieki za link!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości