Moderator: Moderatorzy
Mamrot pisze:Kropcia jutro jedzie na 8ma do lecznicy, będzie krzywa robiona. Nie podam jej o 6 tej insuliny, najpierw krew pobieramy potem zastrzyk i jedzenie, takze małe przesunięcie bedzie. Trochę sie martwie,że musze ją zostawić w lecznicy na cały dzień... no ale mus. Przez ostatnie dni robiłam malutkie przymiarki do uszka dotykania, jest nerwowo, podśwetlałam tez latarczką ale żadnej żyłki nie widze... no narazie jest jak jest,ciekawam tej krzywej, zobaczymy...
Mamrot pisze:a jak Cyrus?!
Mamrot pisze:Kociaro Droga! Jak Maciek?! ciotka Mamrot bardzo bardzo...
Mamrot pisze:Kropcia od 8mej w lecznicy,pierwszy pomiar 558, podano 1 jedn.ins. i jedzenie. czekam na nastepne pomiary... wczoraj dostała ins. o 18 tej a jadła ostatni raz o 21 szej... bardzo wysoki cukier, poprzednie w lecznicy pobierane nigdy nie były na tym poziomie... o ale wnioski pewnie można dopiero wyciągać po zrobieniu całej krzywej.ech
jestem bardzo zmartwiona.
brinxi pisze:Witajcie!,
Dawno nas z Jureczkiem tutaj nie było. Chcielismy się pochwalić, że poziom naszych cukrów utrzymuja się na poziomie 50-90 mg/dl przy niecałych 2j 2x dziennie.
I tu powstaje moje pytanie czy to już remisja i możemy zrezygnować z insuliny, czy jeszcze nie i zostać przy tych niecałych 2 jedn.
pozdrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości