Mam nieotwierane opakowanie Renaliznu. Ważne, niestety, 10.2015 ale przynajmniej do końca miesiąca i pewnie troszeńkę dłużej można poużywać. Mogę wysłać w każdej chwili. Za zwrot kosztów wysyłki.
edit: renalzin oddany
Ostatnio edytowano Wto paź 27, 2015 13:47 przez Boo, łącznie edytowano 1 raz
jeśli te 15 tabletek renegalu jest aktualne to chętnie się dołącze do zakupu, bo przed chwilą otrzymałam informację ,że poziom fosforu u mojej Mamby przekroczył 10
czy spózniłam się na ten ostatni grupowy zakup Renagelu? Czy jest jeszcze jakaś szansa? Bardzo proszę choćby o kilka za każdą cenę. Joanna i Czarnuszek, tel 537-844-604 email priv.: northvan@interia.pl
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Bardzo proszę dopisać mnie na 15 tabletek Renagelu.
"Prawdziwa moralna próba ludzkości, najbardziej podstawowa [...] polega na jego stosunku do tych, którzy są wydani na jego łaskę i niełaskę: do zwierząt." Milan Kundera, Nieznośna lekkość bytu
maAnia, bardzo Ci współczuję... Dla dzielnego Maciusia [*]
"Prawdziwa moralna próba ludzkości, najbardziej podstawowa [...] polega na jego stosunku do tych, którzy są wydani na jego łaskę i niełaskę: do zwierząt." Milan Kundera, Nieznośna lekkość bytu