Moderator: Moderatorzy
Trzymaj cierpliwie kocia wyłącznie na mokrej animondzie przez jakiś czas. Bedziemy wiedziały czy za wysoki cukier jest odpowiedzialne mięso.Carreras pisze:Dziękuję Kociaro!
Od dzisiejszego popołudnia będę karmić Carrerasa tak:
podczas zastrzyku - 60g Animondy
+2 - 50g Animondy
+4 - 50g Animondy
+6 - 40g Animondy.
Razem: 400 g dziennie. Dodam, że teraz kot waży 8,8 kg
Czyli zwiększamy dawkę o 0,25U co 4 dni.
Nie wiemy dokładnie ile podajesz insuliny, biorąc pod uwagę niedokładność strzykawek nawet do 0.75U. Strzykawki wysłałam do naszej ekspertki i Tinka również potwierdziła, że nie nadają się dla nas.Małgorzata i Toffee pisze:O północy cały czas 86. Dałam coś, co wydawało mi się 0.25.
Wszystko jest OK. W pozycji wysłane wiadomość pojawia się dopiero jak ją przeczytam. Pozycja do wysłania sygnalizuje, że odbiorca nie otwiera kompa, albo wyjechał, albo ma "pomroczność jasną" albo leni się itpCarreras pisze:(Ostatnio mam problemy z pocztą. Wysłałam do Ciebie wiadomość na PW, a ona po wysłaniu pokazuje się w katalogu "Do wysłania", a nie w "Wysłane". Ciekawe, czy doszła? (Sierota ze mnie.)
Carreras pisze:Rano glikemia 412, a teraz 401! (Dotychczas kręciło się wyłącznie wokół pięciuset.)
ale w końcu pojawiło się światełko w tunelu… Uff…
Kociaro, czy powinno się go wykastrować, skoro coś drgnęło? (Nie chciałabym mu tego robić...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości