casica pisze:A daleko masz do Myślenic? Do lecznicy THERIOS?
W Theriosie nie maja USG z Dopplerem. Dzwoniłam. Chyba, że nie jest tu konieczne, to wtedy Therios jak najbardziej.
Moderator: Moderatorzy
casica pisze:A daleko masz do Myślenic? Do lecznicy THERIOS?
jaguarius pisze: Nie wiem czy tym razem uda nam sie wykaraskać z tego
jaguarius pisze:Binio nadal prawie nie je, wczoraj poleciala mu krew z noska, robi się słaby ... Śpi sobie spokojnie, jak głaszczę mruczy, jak podstwię miseczkę to poliże sos. Wczoraj nasiusiał pod siebieNie wygląda jakby go coś bolało, po prostu jest słaby. Nie wiem czy tym razem uda nam sie wykaraskać z tego
ana pisze:casico, czy Ty na serio sprowadzasz z Japonii węgiel aktywowany?
casica pisze:ana pisze:casico, czy Ty na serio sprowadzasz z Japonii węgiel aktywowany?
Tak.
edit: no i chyba się jednak różni czymś od zwykłego węgla. Opinie na forach są pozytywne, a w końcu kazdy by sobie utarł zwykłego, medycznego gdyby się niczym nie różniły.
ana pisze:casica pisze:ana pisze:casico, czy Ty na serio sprowadzasz z Japonii węgiel aktywowany?
Tak.
edit: no i chyba się jednak różni czymś od zwykłego węgla. Opinie na forach są pozytywne, a w końcu kazdy by sobie utarł zwykłego, medycznego gdyby się niczym nie różniły.
A czym, Twoim zdaniem, różni się od węgla aktywowanego dostępnego w każdej aptece na całym świecie (u nas za średnio 5,50/opakowanie)?
casica pisze:Przetarłam szlak i zamówiłam właśnie japoński specyfik
Przy zamówieniu jaja przejaja, ale mam już japoński adres - tak, tak niezbędny do zakupów on line w Japonii.
Nie wiadomo tylko czy produkt:
- jest dostępny
- zostanie wysłany ze względu na sytuację związaną ze skażeniami po tsunami
W każdym razie trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że wraz z Miodalik uda nam się dorwać do tego cuda i że ono da jakiś efekt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości