Moderator: Moderatorzy
Aniu, spojrzałam jeszcze dokładnie na Wasze wyniki. Twój glukometr w wysokich przedziałach jest bardzo niedokładny.Carreras pisze:PRE - Hi, drugi pomiar - 504
Mamrot, tak na szybko, Jeśli chcesz bardziej wyczerpującej odpowiedzi, musiałabyś wstawić wszystkie zrobione wyniki razem z wartościami referencyjnymi i napisać, gdzie były robione te wyniki (maszyna u weta, profesjonalny lab zwierzęcy, lab ludzki?). Poza tym musiałabyś napisać, jakie Julcia dostaje obecnie leki. Azodyl nie jest w przypadku Julki aż tak bardzo ważny jak codzienne kroplówki podskórne.Mamrot pisze:to z innej beczki... choć w sumie z tej samej. kot z głębokiego odzysku... Julka z PNN. wydarta śmierci 3 marca 2011. dość ( odpukać) stabilny PNN 26 maja- mocznik 115 mg/dl, wczoraj 145,
kreatynina w maju 3,82 = mg/dl , wczoraj 4,2. fosfór 1,77 mmol/L, wapn 2,93 mmol/L. kotka rezyduje u mojej Mamy, która mi tylek uratowała ponad rok temu i przyjęła bidulkę o trudnymcharakterku, jedziemy na alusalu, probiolaku, jak się da to famidynka, mamy za sobą wielokrotna suplementację żelaza (chelaferr sie sprawdza), teraz zalecenie na azodyl... ale kotka nie połknie niczego... wszystkie leki podaje mama w odrobinie tuńczyka z wody lub w saszetce renal royala. już wiem, że azodylu nie powinno sie wysypywac z kapsułki żeby podać do karmy czy do pysia w wody odrobinie. ech. we wtorek dostanę na próbę 2 kapsułki, sprawdzimy czy da sie podać... ale... Mama mieszka sama, kotka potrzebuje 2 kapsułki dziennie, slabo to widzę... tak przytrułam. o kocich pacjentach.
Tinka07 pisze:Kochana Mamrot, sza, sza, żeby tylko nie zapeszyć
Mamrot pisze:zamelduję się upierdliwie!
oczywiście nie podaje nic[/b]
edit: jest 22.30 - pomiar na + 52 h - 93 O RANY
żabcia pisze:http://imageshack.us/g/585/abcia2.jpg/ a to moja biedulka .
1fotka taka dostałem tydzien temu
2i3 fotka tak jest dzisiaj.....kochany kociak)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 283 gości