AZODYL

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt kwi 19, 2013 19:55 Re: AZODYL

Ja akurat mam troszkę inną sytuację - mieszkam w Irlandii. Cła nie płaciłam, przyszło pocztą, zapakowane prawidłowo z wkładami chłodzącymi w środku. Płaciłam tylko za leki + przesyłkę. Zamawiałam u nich sporo różnych leków i paczka była duża ale o cło nikt się do mnie nie doczepił.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Pt kwi 19, 2013 20:18 Re: AZODYL

Irlandzka Myszka pisze:Ja akurat mam troszkę inną sytuację - mieszkam w Irlandii. Cła nie płaciłam, przyszło pocztą, zapakowane prawidłowo z wkładami chłodzącymi w środku. Płaciłam tylko za leki + przesyłkę. Zamawiałam u nich sporo różnych leków i paczka była duża ale o cło nikt się do mnie nie doczepił.

Aaa, to faktycznie inna sprawa.
Aczkolwiek wiem, że dziewczyny zamawiające ze Stanów, ale mieszkające w UK cło płacą.

Z drugiej strony ja zamawiam też suplementy z Puritansa ze Stanów i też nie płacę cła, ale oni to wysyłają najpierw do swojego oddziału w UE, a potem z tego idzie do Polski.

Dzięki za info.

Yagutka

Od: Nie paź 01, 2006 17:27

[poprzednia]