vailet pisze:Piszę że dostała trzy dni antybiotyk,zostałam opiepszona kiedyś za posiew w trakcie, na forum.W trakcie leczenia.O psie matki pisałam nie o Bejbi jak chcecie mnie dobić to zamknę ten wątek bo Wy jaja sobie robicie czy czytać ktoś nie umie?Po ilu dniach antybiotyk zadziała po dwóch dniach?Dopiero teraz trzeci podany i jeszcze się wylało trochę.Na jakiej podstawie nie działa antybiotyk?Skąd wiadomo?JUż ma być na nogach po dwóch dniach?
Vailet....
pixe65 napisała:
"A żeby wyleczyć trzeba zdiagnozować.
Czyli np. zrobić posiew i antybiogram."
I ja Tobie pisałam,ze antybiotyk najlepiej podac jak jest antybiogram, bo dokładnie wyjdzie z niego czego nie nalezy kotu podac,a na co powinien zareagować.Bez sensu jest pakowac w kota leki,"bo tak"
Mój Sniezek miał straszne zap.pecherza i od razu zrobilismy mu badania i krwi i moczu,był cewnikowany.Okazało sie ,ze ma tez problemy z nerkami.Kilka godzin po podaniu mu leków juz sie nie męczył...
Wybierz JEDNEGO weta któremu ufasz i prowadx kota u jednego....nie u kilku i nie od "doktorów z forum",bo kazdy bazuje na swoich przypadkach nie widzac Twojego kota....