Moderator: Moderatorzy
feniks32 pisze:Punia - piękną kotą jestem
ifokry pisze:Co do wacika z wodą utlenioną - moja Puncia bardziej histeryzuje jak przykładam wacik, niż jak ją kłuję igłą
Liwia pisze:Beata, krzywą sobei zrobicie w weekend, nie stresuj się i kota niepotrzebnie teraz.
Nie rozumiem nic z wyników Ludmiła
Liwia pisze:dobre pytanie.
wygląda, że kot się zepsuł w nocy z piątku na sobotę, odpadła mu trzustka albo coś. Nic z tego nei rozumiem, nic a nic. Tzn tego nagłego przeskoku z wyników 100 do 600.
Izabela pisze:Beatka, dziękuję za zdjęcie![]()
przepraszam ,że nic nie napisze ale taki wq... mnie złapał na taką jedna oszołomkę, że normalnie wyjdę z siebie i stanę obok.
Ucałuj Ludmisia i przekaż mu , że dziewczyny z Ciapkowa pamiętaja o nim i całusy ślą dla niego i jego cud, miód opiekunki
Szejbal pisze:A teraz uwaga, proszę o mobilizację - krzywa cukrowa Ludmiłka od rana do teraz![]()
9:00 - Hi i ok. 10:00- 0,5 jedn. insuliny + jedzenie
11:20 - 547
12:20 - 484
13:20 - 457
14:20 - 454
15:20 - 497 -> tu zaczęło rosnąć![]()
16:20 - 525
... cd nastąpi
A wnioski - Tinka, błagam przetłumacz ten tekst o terapii co 4 godziny, proszę - jak tylko będziesz mieć czas![]()
Bo mam wrażenie, że szybko insulina "ucieka" - jak tu widać po 5 godzinach i może ta metoda co 4 godziny byłaby odpowiednia![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości