Moderator: Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Postaram się ale czy pośpię to nie wiem.. Strasznie miauczy, coś go boli w dolnym odcinku kręgosłupa.. No wszystko naraz!
Kocia Lady pisze:Slonko_Łódź pisze:1969ak pisze:Gdzie zamawiacie Azodyl?
Zimą zamawiała dla nas Miodalik. Wydaje mi się, że to było Entirely Pets (tu: http://www.entirelypets.com/azodyl.html). Miodalik wtedy wynegocjowała jakieś nieziemskie zniżki bo braliśmy chyba w sumie koło 25 opakowań i braliśmy w sześciopakach. Najdroższy i tak jest transport- jak się rozłożyło na chyba 7 osób to wyszły grosze...
PS. Jakby co to ja też chcęYenna będzie miała mobilizację
jak coś ja też jestem chętna do zamówienia
MONIKA123 pisze:Czy zamawialiście już może azodyl? okazało się że potrzebny dla mojej Kici bo chorai chętnie bym się podłączyła pod wspólne zamówienie...
taizu pisze:A propos dyskusji kilka stron temu: kupienie "posolonej wody" do infuzji w aptece bez recepty jest bardzo trudne, acz mozliwe
Zakocona pisze:(...)
Ogólnie stan dobry i stabilne. Dzielna staruszka. Chyba mam jedną z najstarszych kotek na Forum.Ma skonczone 19 lat.(...)
Slonko_Łódź pisze:MONIKA123 pisze:Czy zamawialiście już może azodyl? okazało się że potrzebny dla mojej Kici bo chorai chętnie bym się podłączyła pod wspólne zamówienie...
Niestety są sami chętni na podłączenie się pod zamówienie a nie ma nikogo, kto podejmie się zamówienia- tam niestety jest konieczność kontaktu czatowego lub telefonicznego- jednym słowem trzeba komunikować się po angielsku. Dla mnie niestety nie do przejścia.
Warto jednak pamiętać, że Azodyl jest jedną z ostatnich linii obrony, gdy zostało zrobione już wszystko inne, co należy. Skuteczność nie jest powalająca i nie spodziewał bym się obniżenia mocznika wiecej niż o 10-15%, jeśli w ogóle nastąpi.MONIKA123 pisze:...Mam dokładnie ten sam problem i dlatego tak podchodzę do tego jak pies do jeża... mojej Kici leci 17 roczektylko ta wstrętna niewydolność nerek się teraz przyplątała
Szejbal pisze:No dobra, widocznie nikt nic nie wie o metoclopramidzie?...![]()
Co polecacie na długofalowe osłanianie przewodu pokarmowego, przeciwdziałanie nudnościom itp.?
PcimOlki pisze:Warto jednak pamiętać, że Azodyl jest jedną z ostatnich linii obrony, gdy zostało zrobione już wszystko inne, co należy. Skuteczność nie jest powalająca i nie spodziewał bym się obniżenia mocznika wiecej niż o 10-15%, jeśli w ogóle nastąpi.MONIKA123 pisze:...Mam dokładnie ten sam problem i dlatego tak podchodzę do tego jak pies do jeża... mojej Kici leci 17 roczektylko ta wstrętna niewydolność nerek się teraz przyplątała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości