Punia zalega na poslanku (info od męża), lapki jeszcze ma slabe, ale przednie już calkiem nieźle sobie radzą. Jeszcze parę seansów z ciocią Izą - uzdrowicielką kociego cukru i kocia będzie funkiel nówka nieśmigana

Moderator: Moderatorzy
Ifokry, cały czas czytam, co się u Was dzieje, i jestem z Was bardzo dumnaifokry pisze:Szejbal, dziękuję![]()
Punia zalega na poslanku (info od męża), lapki jeszcze ma slabe, ale przednie już calkiem nieźle sobie radzą. Jeszcze parę seansów z ciocią Izą - uzdrowicielką kociego cukru i kocia będzie funkiel nówka nieśmigana
Szejbal pisze:Ludmił - cukier:
9:00 - 579 -> się nie łamię, cierpliwość odkopana na stałe i powooolutku za radami![]()
zaraz jedzonko i insulina 1 jedn.
dorot pisze:A właśnie Iza, pisałaś, że słyszałaś, że diabetic jest niezdrowy, z jakiego powodu?
Ja bym najchętniej w te upały karmiła Hienę sparzonym kurzym cycem.
ifokry pisze:I taki on jest TinkoA na dodatek można jeszcze poznać fajnych ludzi i zawrzeć bezcenne znajomości
I lepiej poznać sąsiadów
dorot pisze:Ifokry nie ma za co, zawsze pomogę tyle ile potrafię.
A właśnie Iza, pisałaś, że słyszałaś, że diabetic jest niezdrowy, z jakiego powodu?
Szejbal pisze:dorot pisze:A właśnie Iza, pisałaś, że słyszałaś, że diabetic jest niezdrowy, z jakiego powodu?
Niezdrowy, jak każda sucha karma. Zwłaszcza dla cukrzyków.
Szejbal pisze:Ludmił stworzył qoopala...Tylko, że w nim odnalazłam kilka niestrawionych kawałków mięska. No i nie wiem - co o tym mam sądzić
![]()
![]()
![]()
Izabela pisze:Punia 8.00 wynik 344
Kota była mocno zdenerwowana, podejrzewam, że z tego powodu tez i cukier jej podskoczył.
Już jest bardzo żwawa, ucieka jak tylko mnie zobaczy. Dobrze by było gdyby ifokry naumiała się sama badać cukier i podawać insulinę. Punia nie miałaby takiego stresu i wyniki nie będą zafałszowane.
ifokry pisze:Izabela pisze:Punia 8.00 wynik 344
Kota była mocno zdenerwowana, podejrzewam, że z tego powodu tez i cukier jej podskoczył.
Już jest bardzo żwawa, ucieka jak tylko mnie zobaczy. Dobrze by było gdyby ifokry naumiała się sama badać cukier i podawać insulinę. Punia nie miałaby takiego stresu i wyniki nie będą zafałszowane.
Naumie się, naumie i to zacznie od dzisiejszego wieczora:) Punia dziś zachowuje się jak zwykle, czyli wędruje po domku, obwąchuje kąty i coś tam skubie z miseczkiŁapki jeszcze podkurczone, ale przednie jakby trochę lepiej. Kuwetka dzisiaj - full serwis i próba wyskoczenia z niej jak za dawnych "zdrowych" czasów.
Wczoraj wieczorem - pełna symbioza męża z kotąOglądali razem wieczór wyborczy
A dziś mój mąż ze słowami "niech się kotek nie męczy" przyniósł ją do miseczki
Izabela pisze:Szejbal pisze:dorot pisze:A właśnie Iza, pisałaś, że słyszałaś, że diabetic jest niezdrowy, z jakiego powodu?
Niezdrowy, jak każda sucha karma. Zwłaszcza dla cukrzyków.
Nie mam czasu na wertowanie wątku, może Tinka jak będzie, to wytłumaczy. To nie chodziło tylko o to , że suche ale o coś jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości