Moderator: Moderatorzy
inka99 pisze:Zauważyłam, że Inka ma twardy brzuchol. Pod żebrami aż jej jakby wystaje nad te żebra. Czuć wyraźną różnice gdzie kończą się żebra. Zastanawiam się, czy to mogą być zaparcia?
Mam 4 koty i niestety nie jestem w stanie rozróżnić do kogo niespodzianka w kuwecie należy...
Chyba nie jest dobrze. Inka nad ranem 3 razy wymiotowala
guzik pisze:(...) Szczegółowej rozpiski nie zabrałam z lecznicy. (...)
guzik pisze:(...)Ogólnie - poza wytrwałym upieraniem się przy diecie nerkowej, którą Kot Bolesław z uwagi na problemy trzustkowe bardzo źle znosi - nie mam zastrzeżeń do wetów w tej lecznicy.(...)
pixie65 pisze:Jezu, jakie przeciwbólowe dostał?
Po opisie sądząc Twoje wetki idą "klasyczną polską metodą" (antybiotyk, przeciwzapalne, karma "lecznicza", itp.).
guzik pisze:no dobra - czy zatem jest jakaś inna metoda na powstały w kilka dni śmietnik w buzi, poza antybiotykiem i lekami przeciwzapalnymi tudzież przeciwbólowymi? (...)
Alienor pisze:Kotka Milka prosiła by zapytać, czy psu z problemami nerkowymi można podawać karmy Taste of the Wild czy lepiej nerkowe. Oprócz tego dostaje też gotowane jedzenie normalnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 231 gości