Moderator: Moderatorzy
Zakocona pisze:Pcimolki, a co to jest za lek, bo mi umknęło?
PcimOlki pisze:Dałem Olkowi pierwszą dawkę Uro-Vaxom. W planie 3 serie po 9-dni z 18 dniowymi przerwami. Potem 6 mieś przerwa i zobaczymy. Jedną kapsułkę dzielę na 3.
Jakby kto sie zdecydował, to mogę dać jednego blistra (tj. 10 kapsułek), bo raczej nie wykorzystam w tym roku. Ważność do 2014.
PcimOlki pisze:Najgorsze, ze ostatnio zdałem sobie sprawę, że jestem absolutnie niezdolny do decyzji o eutanazji.
PcimOlki pisze:Ech.... wracając do meritum, to po drugiej dawce U-V efektów niepożadanych brak. Olek czuje się jak zwykle doskonale, więc moje rozmyśłania o najgoszym rzeczywiście są teoriami zbyt daleko wybiegającymi w możliwy rozwój wydażeń.
Ryjek siedzi właśnie obok i precyzyjnie czyści pazurki prawej tylnej łapki wielkim różowym jęzorem.
koconek pisze:Pcimol wierz mi, że bedziesz i wierz mi, że bedziesz wiedział kiedy. Trudno to racjonalnie wytłumaczyć, ale on sam ci pokaże, że ma już dość i się poddaje.
Slonko_Łódź pisze:koconek pisze:Pcimol wierz mi, że bedziesz i wierz mi, że bedziesz wiedział kiedy. Trudno to racjonalnie wytłumaczyć, ale on sam ci pokaże, że ma już dość i się poddaje.
To nie takie proste... Podejmowałam tę decyzję już wiele razy i w żadnym z tych przypadków nie mam poczucia, że to ten właściwy moment, nigdy nie byłam na to gotowa i nigdy nie widziałam żeby usypiany przyjaciel odczuwał ulgę... Albo uważam że zrobiłam to za późno albo z perspektywy czasu myślę, że może jeszcze trzeba było czekać....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość