Moderator: Moderatorzy
Zakocona pisze:Czy ktos miał podobne objawy.? Ja łączę to z alusalem. Odstawię go na kilka dni i zobaczę co dalej.
mycha1 pisze: przed chwilą otrzymałam resztę wyników- niestety obniżył się też ( do dolnej granicy) hematokryt i spadła glukoza
sfinks pisze: Odebrałam wyniki Gienia, niestety strasznie się pogorszyły - kreatynina 4,4 mocznik 140. Jeszcze nigdy nie było tak źle .
Dla mnie to jakby już był początek końca. Gizmo bardzo źle się czuje - nie je, ślini się, coś potwornego. To nastepna faza PNN z którą sama muszę się oswoić. Dla mnie najważniejsze jest aby Gienia nic nie bolało - on się już tyle wycierpiał w życiu przez zęby, że chyba wystarczy.
sfinks pisze:A mam takie pytanie: czy ktoś ma nerkowca i nie trzyma go na diecie nerkowej ? Ciekawa jestem czy jest jakaś widoczna różnica. Pytam, bo ostatnio Gizmo bardzo sobie pofolgował i podjadał Hil'a dla wrażliwców - tak ok. trzech dni - do tej pory był na ścisłej diecie. Mam wątpliwości czy przypadkiem takie krótkie odstąpstwo mogło mieć aż taki duży wpływ na jego zdrowie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości