Dzisiejszy efekt żywieniowy Yenny to wylizany sos z animondy (część sama zlizała, część dostrzyknięta) i pół malutkiej sheby (ale zjedzonej samodzielnie). Wszystko pozostałe było niedobre (zostało ochoczo pożarte przez resztę stada).... Ech...
Moderator: Moderatorzy
jaguarius pisze:Dziewczyny, u waszych kotów też zdarzają się takie skoki kreatyniny - w górę - w dół?
sfinks pisze:Gizmo nie ma żadnego zęba - paszcza była sprawdzona i nie ma nadżerek.
sfinks pisze:Kupy w kolorze chrupek. Gizmo nie dostaje nic osłonowego - do tej pory wszystko było dobrze. Ten objaw jest po raz pierwszy. Ale faktycznie jak go obserwuje to wygląda tak jakby mu było niedorze. Do tej pory dostawał tylko kroplówki co drugi dzień, fortekor, lespewet i azodyl. Dzisiaj podałam mu żel z siemienia. Jutro idziemy na pobranie krwi.
sfinks pisze:nie mam famidyne, mam tylko ranigast, controlog i alusal
alusal również ma działanie zobojętniające kwas żołądkowy i jest wykorzystywany przy leczeniu wrzodów - tylko trzeba go podawać co najmniej 2 godziny przed jedzeniem.sfinks pisze:nie mam famidyne, mam tylko ranigast, controlog i alusal
nie za duża ta dawka?AlkaM pisze: Podaj mu Famidyne dzisiaj jezeli mozesz. Pol tabletki 10 miligramowej. On sie meczy.
AlkaM pisze: ... 1/8 tabletki ranigastu 75 mg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 223 gości