Moderator: Moderatorzy
velvet pisze:choć wg ich doświadczeń codzienne kłucie nie ma sensu,
velvet pisze:dlatego piszę bo chciałam żebyście coś może zasugerowali, oprócz tych kroplówek
Mola nic nie chce jesc teraz , ma koszmarny zapach z pyszczka i się slini
szukam sposobu na to
czy tylko kroplówki podskórne?? nic więcej??
Zakocona pisze:Azodyl zamawiałam kilkukrotnie w entirelypets w Kalifornii. Chciałam w Amazonie, ale nie poradziłam sobie z językiem i z ich procedurami. W entirely... składa się zamówienie, zaznaczając, że ma być przesyłka międzynarodowa, a następnie trzeba się skontaktować z nimi, najlepiej na help czacie (za darmo).
velvet pisze:...
na wiązanie fosforu pisałam że dostaje ipakitine, ale w tej chwili to fosfor jest poniżej normy, wogóle wszystko jest poniżej
...
velvet pisze:(...)
problem w tym że Mola odmawia całkiem jedzenia ...
pije tylko wodę - sama, bo jeść je na siłę - strzykawką dostaje od paru dni gerberki, nic innego nie przejdzie(...)
PcimOlki pisze:pixie - nie wierzę aby cokolwiek (z wyjątkiem materiałów radioaktywnych) w rozcieńczeniu 1:10^24 mogło mieć jakikolwiek wpływ na żywy organizm. Wynika z tego wniosek, że nie można takim czymś zaszkodzić. Jeśłi nie można zaszkodzić, głupio by było nie spróbować wobec faktu, że ludzie meldują istnienie skuteczności, a medycyna tradycyjna jest bezradna.
Stąd moje pytanie - czy znasz jakiekolwiek specyfiki mogące mieć pozytywny wpływ na kłębuszkowe zapalenie nerek o podłożu immunologicznym?
pixie65 pisze:...
Yyy...ale o czym Ty do mnie rozmawiasz![]()
Kobieca intuicja podpowiada mi, że (być może) pytasz o homeopatię ale pewna nie jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 7 gości