Marzy mi się taki spadek mocznika u Bazyla
Moderator: Moderatorzy
PcimOlki pisze:Karpie mogą mieć świerzba?
Szejbal pisze:Podchodziłam wyluzowana i zaczął swoje wyrywania, gdy ja na luzie zrobiłam namiocik ze skóry i już przed wbiciem igły się zaczęło![]()
Szejbal pisze:Co do jedzenia - chciałby jeść co chwilę, ale za jednym razem zje tylko 50g, po czym po 30 minutach zjadłby znowu tyle samoA widzę, że chudnie
BARF ciężej jakoś zaczął mu wchodzić, więc zmieniłam na saszetki, które mu zaczęły smakować (ale goowniane są, wiem - zbieram na mokre Grau
).
Kazia pisze:Spróbuj dawać mu płyny strzykawką do buzi.
Kazia pisze:Dawaj mu jeść na żądanie, 50 gram to nie jest tak mało, skoro kot 4-kilowy powinien jeść BARF-u ok 200 gram dziennie. Dawaj mu co te 30 minut kilka razy po tyle ile zechce jeść, potem kilka godzin przerwy, i znowu.
Może jedzonko jest za mało tłuste? dopytałaś dagnes, co on powinien dostawać?
Kazia pisze:Chudnięcie przy dobrym apetycie mnie się kojarzy z trzustką.
Szejbal pisze:Slonko_Łódź, co do pomagania przy wkłuwaniu - nie ma szans. Bo mój TŻ niereformowalny, gdy chodzi o sprawianie jakiegokolwiek bólu kotu (kroplówka dożylna była ok i ja podpinał).
Szejbal pisze:(...) podaję mu jedzenie wymieszane z Alusalem oczywiście. Poza tym tylko kroplówki podskórne i nic poza tym(...) ostatnie badania miał 24 października (...) czy przy takim prowadzeniu go moga być złe i dlaczego [wyniki krwi]? -> taaa - głupie pytanie, bo jak wróżenie z fusów odpowiedź
![]()
Szejbal pisze:Kazia pisze:Chudnięcie przy dobrym apetycie mnie się kojarzy z trzustką.
Miał rok temu cukrzycę, ale wyszedł z niej - teraz kontrolnie tylko mierzę cukier i jest ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości