mokkunia pisze:Patka właśnie zjadła mielone serca reszty bandy, smakowało jej
Zabrzmiało jakby Patty była sadystycznym, perwersyjnym kotobójcą

Moderator: Moderatorzy
mokkunia pisze:Patka właśnie zjadła mielone serca reszty bandy, smakowało jej
Slonko_Łódź pisze:Yennefer w najgorszym okresie dawała się skusić wątróbką drobiową, świeżą wołowiną podlaną wodą, galaretką z puchy z tesco-(pamiętam tylko że była pomarańczowa), sosem z whiskasa albo gourmeta gold.mokkunia pisze:Patka właśnie zjadła mielone serca reszty bandy, smakowało jej
Zabrzmiało jakby Patty była sadystycznym, perwersyjnym kotobójcą
casica pisze:Mam nadzieję, że wyniki będą również wyraźnie lepsze.
Lemoniada pisze:Bury bardzo źle.
_namida_ pisze:Może to zły wątek, ale mam takie pytanie: czy mocz kota do badania musi być z jednego sikania, czy można zebrać z kilku do jednego pojemnika? Mój tymczas sika w bardzo małych ilościach (jest mikrokotkiem i ma za małe nerki) i nie wiem czy z jednorazowego sikania wystarczy na badanie. Ile powinno być mililitrów? Będę wdzięczna za sugestie!
_namida_ pisze: [...]czy mocz kota do badania musi być z jednego sikania, czy można zebrać z kilku do jednego pojemnika? Mój tymczas sika w bardzo małych ilościach (jest mikrokotkiem i ma za małe nerki) i nie wiem czy z jednorazowego sikania wystarczy na badanie. Ile powinno być mililitrów?
malwina pisze:Co robicie z igłami od kroplówek? (no i innych zastrzyków)
W sensie jak utylizujecie, bo ja zbieram i zbieram do worka, oczywiście zabezpieczone tym kołpaczkem.
Raz zaniosłam do lecznicy, no bo oni i tak coś tam z tym robią zgodnie ze sztuką, ale czy muszę zawsze to robić? Może mnie zeklną któregoś razu...?
PcimOlki pisze:malwina pisze:Co robicie z igłami od kroplówek? (no i innych zastrzyków)
W sensie jak utylizujecie, bo ja zbieram i zbieram do worka, oczywiście zabezpieczone tym kołpaczkem.
Raz zaniosłam do lecznicy, no bo oni i tak coś tam z tym robią zgodnie ze sztuką, ale czy muszę zawsze to robić? Może mnie zeklną któregoś razu...?
Ja wrzucam w kubeł. Na złom się nie opłaca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości